Suur-Hollola 29.6.-1.7.2018 Jokimaan ravikeskuksessa

 

Suur-Hollola on Jokimaan kauden päätapahtuma. Lauantaina 30.6. ravataan Toto76-kierros, Jokimaan Montétähti,  sekä Suur-Hollolan lämminveristen välierät. Sunnuntaina 1.7. ovat vuorossa perinteiset ikäluokkakilpailut ja sekä lämminveristen että kylmäveristen Suur-Hollola-ajon finaali.

Koko viikonlopun kattava infopaketti aukeaa klikkaamalla Tästä!!!

Jokimaan sijainti ja saapuminen, osoitteet ja ilmaiset yleisönkuljetukset, lue lisää täältä

Raviviikonloppu käynnistyy perjantaina 29.6. Lahti Ascot –hattujuhlalla. Lue Lahti Ascotista lisää täältä.

Suur-Hollolan palkintopotti on tänä vuonna ennätyksellinen, yli 600 000 euroa. Pääpalkintona lämminveristen kilpailussa on huikeat 120 000 euroa.

Odotettavissa on todellinen ravijuhla. Yleisölle on tarjolla tiukkoja kamppailuja, viihdettä, virvokkeita ja herkullista ruokaa. Jokimaan keittiö on palkittu raviratojen parhaana.

 

Liput Suur-Hollolaan täältä. VIP-lippu sisältää pääsyn Jokimaan ravikeskuksen VIP-alueelle, käsiohjelman, lasin kuohuviiniä ja monipuolisen buffet-ruokailun.


Suur-Hollolan vieraat majoittaa Solo Sokos Lahden Seurahuone. Mainitsethan tunnuksen "Suur-Hollola" varatessasi majoitusta.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone | Hotelli Lahti - sokoshotels.fi
www.sokoshotels.fi

Parasta suomalaista raviurheilua! Hyviä hevosia ja huipputasoisia lähtöjä - raviurheilua parhaimmillaan! Tervetuloa mukaan!

 

Facebook Twitter WhatsApp