Toto76 - JTT - SHKL hevosenomistajapokaali 21.10.2017 klo 13:30

Tähtien päivä


Lauantain ravipäivää koristaa kaksi upeaa finaalia. Tilitoimisto Ollikainen JTT- kilpailun karsinnat käytiin reilu viikko sitten, ja nyt on vuorossa korkeatasoinen sekä ennakkoon myös hyvin tasainen finaali. Voittajalle on tarjolla 13 000 euron ykköspalkinto, ja siihen mahdollisesti lisättävä kolmen tonnin bonus mikäli voittaja on ns. Suur-Hollola hevonen. Näitä bonusta tavoittelevia hevosia finaalissa ovat Empire Shark, Questionmark Me, Wang Dang Doodle sekä Her Royal Highness. Karsinnoissa kaikki seitsemän voittajaa menivät reilun sekunnin sisään ja ennakkosuosikin nimeäminen on haastavaa. Nostetaan finaalikatraasta esiin pari tiukasti kisan kunniataulukkoon hamuavaa nousukasta, Pesosen veljesten Empire Shark sekä Derbykolmonen Obrigado. Tämä suosittu suurkilpailu on monena vuonna tarjonnut raikkaita yllätyksiä, kertokoon siitä vaikka viimeisen kolmen vuoden voittajien kertoimet 11, 29 ja 9. Onko tänä vuonna suosikkien vuoro vai juhliiko jälleen outsider?


Kaksivuotiaille tarjoillaan SHKL omistajapokaalissa kaikkien aikojen palkinto, 23 000 euroa! Karsintavoittajina finaaliin etenivät E-P Mäkisen Graceful Swamp ja Riina Rekilän Viking Grace. Karsinnoissa kolme valmentajaa onnistui hankkimaan valmennettavillaan kaksi paikka suureen finaaliin. Rekilä, Korvenoja sekä Korvenheimo hakivat tuplat ja miehittävät näin ollen puolet finaalipaikosta. Karsinnoissa voittajat menivät kahtapuolta kahdeksaatoista, ja on mielenkiintoista nähdä, paljonko tuosta ajasta lohkeaa pois nyt kun isoa rahaa lähdetään tosissaan jahtaamaan.

Muistutellaan vielä että viralliset ravijatkot vietetään lauantaina Lahden keilahallilla. Jälkipelit alkavat klo 19, ja lippuja tähän tapahtumaan voi ostaa radalta tai suoraan keilahallilta. Luvassa on upea ravipäivä!

Tervetuloa Jokimaalle,

Tomi Himanka

Facebook Twitter WhatsApp