Suur-Hollola-ajot - Toto65 01.07.2018 klo 14:00

Sunnuntai 1.7. klo 14

 

MITÄ MAKSAA
- sisäänpääsy 15 € - liput kätevästi ennakkoon ticketmaster.fi
* eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, SHKL-jäsenet & raviliigalaiset 10 € (vain portilta)
- Autokatsomo 5 €
- Käsiohjelma 3 €
- Ravintola Hippodrom 5 €
- VIP-lippu 80 €

Sunnuntaina VIP-buffét on katettu klo 13.30-16.30 - VIP -buffét MENU

 

AIKATAULU

klo 11 portit avautuvat Jokimaalla
klo 11.30 Lasten ja Nuorten suosimat ponilähdöt alkavat (5 kpl)
klo 14.00 1.lähdön esittely
n. klo 18 Suur-Hollolan 2.kilpailupäivä päättyy

 

BUSSIKULJETUKSET

 

Lahti:

Linja 1) Marolankadun turistipysäkiltä - klo 12.30-14, non-stop kuljetuksina n. 30 min. välein. Reitti kulkee Aleksanterinkatu-Hollolankatu-Helsingintie-Uusi Orimattilantie-Jokimaa. Paluukuljetus ravien jälkeen.

Linja 2) Matkakeskuksen piha - klo 12.30-14, non-stop kuljetuksina n. 30 min välein. Reitti kulkee Uudenmaankatu-Uusi Orimattilantie-Jokimaa.

Paluukuljetus ravien jälkeen.

 

Hollola:

lähtö klo 13  Messilän leirintäalue- Tarmontie - Terveystie - Kansankatu - Keskuskatu - Mäkirinteentie - Ala-Okeroistentie - Jokimaa

Paluukuljetus ravien jälkeen.

 

Orimattila:

lähtö klo 13,  Keskusta, Erkontien R-Kioski - Jokimaa 

Paluukuljetus ravien jälkeen.

 

LASTEN MAAILMA


Lapsille on Suur-Hollolassa järjestetty omaa ohjelmaa koko viikonlopuksi. Lasten puuhapiste löytyy pääkatsomoalueen ulkoleikkipaikan luota, missä tarjolla on mm. ilmaista poniratsastusta ja pomppulinna.

Katsomorakennuksen pohjakerroksesta löytyy myös lasten oma leikkihuone, missä touhua riittää pallomeressä pulikoiden tai lastenhoitajien seurassa muuten vain leikkien ja piirtäen.

 

RAHA


Rahannostopisteet sijaitsevat pääkatsomorakennuksen alakerran Toto-hallissa, Ravintola Hippodromissa (pääkatsomorakennuksen ylin kerros) sekä viheralueella sijaitsevassa ulkototossa. VIP-alueella maksuna käy kortti ja käteinen. Muista myös Totopelit - taidolla ja tuurilla nostat rahaa myös totopisteistä.

 

RUOKAA


Alueella ruokaa löytyy makkarasta tuhteihin pihveihin. Ruokaa ja evästä saa lukuisista ulkomyyntipisteistä, Toto-hallin kahviosta, ravintola Hippodromista (pääkatsomorakennuksen ylin kerros) sekä VIP-alueelta (VIP- ja kutsuvieraslipulla).

 

TURVATARKASTUS PORTILLA


Jokimaan järjestyksenvalvojat suorittavat kaikille turvatarkastuksen ja ottavat tarvittaessa kielletyt esineet pois. Järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko esinettä turvallista tuoda ravikeskuksen alueelle.

 

KIELLETYT ESINEET JA AINEET


Jokimaan ravikeskuksen alueelle ei saa tuoda alkoholia, huumausaineita, ampuma- ja teräsaseita eikä minkäänlaisia vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä.

Facebook Twitter WhatsApp