Jokimaa Tekee Tähtiä- & Hevosenomistajapokaali -karsinnat 09.10.2018 klo 18:00

JTT -karsinnat ja Orimattila-ravit


Tiistaina Jokimaalla nähdään upeaa ravisporttia. Illan aikana ajetaan kuusi Jokimaa Tekee Tähtiä -karsintaa ja jokaisesta lähdöstä pääsee kaksi parasta lauantaina 20.10. ravattavaan finaaliin, jossa ykköspalkinto on 15 000 euroa. JTT on Jokimaan syksyn perinteikäs huipputapaus ja tänäkin vuonna karsinnoissa nähdään tasokas kattaus nousevia lämminverisiä Amazing Warriorin, Boadicean, Cash No Limitin ja kumppaneiden johdolla.

Tiistaina ratkotaan niin ikään finalistit 2-vuotiaiden lämminveristen SHKL-Hevosenomistajapokaaliin. Karsintoja ajetaan ilahduttavasti peräti kolme kappaletta heti ravi-illan aluksi ja jokaisesta karsinnasta pääsee neljä parasta Jokimaalla 20.10. ajettavaan finaaliin, jossa voittajalle on luvassa 20 000 euron ensipalkinto.


Tiistaina menossa ovat mukana myös Orimattilan kaupunki sekä orimattilalaiset yritykset. Suomen tunnetuimpiin hevospitäjiin lukeutuvan Orimattilan raviväki tuodaan paikalle ilmaisella bussikyydillä, joka starttaa K-Supermarketin (Käkeläntie 3) pihasta klo 17. Nyt kannattaa napata siis napata ravikaveri kainaloon ja lähteä raveihin!

Orimattilassa sijaitseva hevoskylä on maamme suurimpia valmennuskeskuksia ja hevostoiminnan laajuudessa se lyö laudalta jopa monet maakuntaraviradat! Orimattilan raviradalla ajetaan kerran vuodessa suositut paikallisravit ja tämän lisäksi rata sekä hiittisuora ovat ympärivuotisessa käytössä alueen runsaslukuiselle valmentajakunnalle. Hevoskylässä on oma ratamestari ja rata toimii kotiratana lähemmäs kolmelle sadalle hevoselle. Alueella toimii myös hevosklinikka ja ammattivalmentajat tarjoavat palveluitaan lähialueiden harrastajille. Hevoskylä työllistää suoraan ja välillisesti kymmeniä ihmisiä ja sitä kautta se on tärkeä osa Orimattilan elinkeinoelämää.

 

Tervetuloa Jokimaalle,


Mikko Korpela

Facebook Twitter WhatsApp