Magic Monday 19.11.2018 klo 18:00

Menovinkkejä ja lahjaideoita

Pikkujoulukausi on kuumimmillaan ja myös Jokimaalla pääsee marras-joulukuussa juhlatunnelmaan.

Perjantaina 30.11. ravien yhteydessä järjestetään Ravintola Hippodromissa rennon railakkaat Christmas Party-bileet, joissa menevästä musiikista vastaa Pilke-yhtye solistinaan Emmi Bogdanoff. Pilke hyppää ravintolan ”lauteille” ravien viimeisen lähdön jälkeen noin klo 21 ja menoa riittää aina puolille öin saakka! Christmas Partyn 29 euron hintaiseen lippuun sisältyy bilemeiningin ohella myös sisäänpääsy raveihin ja ravintolaan sekä maukas ja runsas Tex Mex -buffét. Christmas Partyyn kannattaa tulla vaikka isommalla porukalla viettämään pikkujouluja! Ja jos tanssijalkaa jää vielä tämänkin jälkeen kutkuttamaan, niin perjantaina 7.12. luvassa ovat perinteiset Etelä-Suomen hevosjalostusliiton pikkujoulut – klassikko vuodesta toiseen.


Jokimaa tarjoaa myös runsaasti lahjaideoita pukinkonttiin – omasta raviliigaosuudesta aina Kuninkuusravien fanituotteisiin. Raviliiga Pelicansin osuuden (á 100 euroa) joulukuun loppuun mennessä ostaneille tai lahjaksi saaneille on luvassa bonuksena kuukauden Hevosurheilu-lehdet kaupan päälle!

Käy hakemassa oma osuutesi joko Jokimaan raveista infopisteestä tai netistä osoitteesta raviliiga.fi. Kuninkuusravien fanituotteita, kuten upeita huppareita, tuubihuiveja ja pipoja on saatavilla www.kuninkuusravit.fi -sivujen verkkokaupasta. Lippupaketit Kuninkuusraveihin ovat myynnissä Ticketmasterin sivujen kautta osoitteesta www.ticketmaster.fi.


Tervetuloa Jokimaalle,


Mikko Korpela

Facebook Twitter WhatsApp