Superlauantai - Criollo Suomen Cup 2019 11.05.2019 klo 17:00

Superlauantai Jokimaalla lauantaina 11.5.

Jokimaan Superlauantain etkotapahtumana nähdään perinteikäs Lahti Ascot, joka järjestetään tänä vuonna Jokimaalla hieman perinteistä poiketen! Tuttuun tapaan ohjelmassa on viihdyttävää ohjelmaa, hyvää ruokaa, hienoja hattuja ja tietysti hevosia. Uutta ovat ajankohta ja järjestämispaikka, toukokuu ja Ravintola Hippodrom. Lahti Ascot käynnistyy kello 15 ja Ascot-lipun hinta on 40 €/hlö. Ascot-vieraiden viihtymisestä vastaa Radio Suomipopin taajuuksilta tutuksi tullut huippusuosittu hovimuusikko Ilkka. Lippuja Ascot-tapahtumaan on varattavissa puhelimitse 020-785 6440 tai sähköpostitse pia.tanninen@jokimaanravit.fi.

Jokimaan ravirata tarjoaa Superlauantaina:

Superlauantai käynnistyy kello 16.30, ja ensimmäinen livelähtö starttaa Jokimaalla kello 17.00. Viimeisen Jokimaan lähdön starttiaika on 20.15 (lähtö 8). Superlauantain urheilullinen anti päättyy Oulussa klo 20.30 ravattavaan Toto75-pelin päätöskohteeseen.

Jokimaalla ravattavista lähdöistä jännittävin lienee suomenhevosten suurkilpailun Criollo Suomen Cupin finaali. Tasokkaita lähtöjä riittää sekä Jokimaalla että Äimärautiolla. Oulun lähdöt seurataan kätevästi screeneiltä.

Ruokaile Jokimaan raviradalla:

Ravikeskuksen palvelut ovat asiakkaisen käytössä täydellä teholla Superlauantaissa. Ravintola Hippodrom tarjoaa buffétruokailun hintaan 25 €/hlö, ja toisen kerroksen totohallin kahvio sekä ulkomyyntipisteet tarjoavat helposta kahvinjanoon ja pienempään nälkään. Myös totohallin krouvi sekä ulkoterassi palvelevat janoisia. Pöytävaraukset Ravintola Hippodromiin, puh. 020 785 6440 tai sähköpostitse pia.tanninen@jokimaanravit.fi.

Superlauantai-arvonta:

Superlauantaihin osallistujien kesken arvotaan lippupaketteja Kuninkuusraveihin. Arvonta suoritetaan viimeisen Superlauantai-lähdön jälkeen Ravintola Hippodromissa.

Jatkot Jokimaalla:

Jokimaalta ei kannata poistua mihinkään viimeisen ravilähdön jälkeen!

Ravintola Hippodromissa viihdytään musiikin tahdissa, ja kello 21.15 laitetaan pystyyn kisakatsomo, jossa seurataan Slovakian ja Suomen välistä MM-jääkiekon ottelua. Säiden salliessa ja auringon helliessä pääpaikkana ottelun seuraamiselle on totohallin krouvi sekä ulkoterassi, muuten ottelua seurataan viihtyisästi Hippodromin jättiscreeneiltä. Superlauantain jatkot jatkuvat aina jääkiekko-ottelun loppuun saakka.

Kuinka saavut Jokimaalle:

Superlauantaihin ilmaiset linja-autokuljetukset Lahden keskustasta Marolankadulta (torin turistipysäkki). Ascot-kuljetukset klo 13.30 ja 14.30, ja Superlauantai-kuljetukset klo 16-17 (puolen tunnin välein). Paluukuljetus lähtee Jokimaalta 10 min ja 35 min viimeisen lähdön maaliintulon jälkeen. Lähtöajat takaisin kaupunkiin raveista poispäin n. klo 20:45 ja jälkimmäinen n. klo 21:20.

Pääsyliput Superlauantaihin:

10 €, varusmiehet, työttömät ja eläkeläiset sekä SHKL:n jäsenkortin haltijat ilmaiseksi. Veikkauksen etuasiakkaiden mobiililipulla ilmainen sisäänpääsy

Facebook Twitter WhatsApp