Jokimaa avaa pääsiäisen - ravit to 13.4. klo 18

Jo yli 10 vuoden ajan Jokimaan kevään perinteisiin ovat kuuluneet Team Jokimaan omistajaravit,
jotka järjestetään kiirastorstaina.

Suosittuun tapahtumaan osallistuu runsaasti ammattivalmentajiemme hevosenomistajia ja Ravintola Hippodrom tuleekin jälleen olemaan täynnä tunnelmaa. Hevosenomistajat ovat keskeisessä roolissa raviurheilussa ja omistajien panostus lajiin on ensiarvoisen tärkeää
ammattimaisen ravikilpailutoiminnan jatkuvuuden kannalta. Haluammekin kiittää hevosenomistajia yhteistyöstä ja toivottaa mukavaa ravi-iltaa sekä menestyksekästä vuotta 2017.

Kiitokset kuuluvat myös Team Jokimaan valmentajille puolisoineen, jotka ovat omalta osaltaan mahdollistaneet omistajaravien järjestämisen.


Tämän kiirastorstain raveissa viime vuonna päättynyt Jokimaan raviliiga ja sen upea Stone Capes Olive lahjoittavat yhteensä yli 14 300 euron suuruisen summan hyväntekeväisyyteen. Olivian lahjoituskohteina ovat vähävaraisten lapsiperheiden avustaminen Hope ry:n kautta sekä erityislasten hevosavusteinen ratsastusterapia. Olivia toi menestyksekkäällä urallaan
runsaasti iloa niin runsaslukuiselle omistajajoukolleen kuin kaikille faneilleen, ja tätä iloa päästään
nyt myös konkreettisesti jakamaan eteenpäin hyväntekeväisyyden kautta. Vielä kerran kiitokset Olivialle ja koko upealle Jokimaan raviliigalle!


Tervetuloa kiirastorstain raveihin,

Mikko Korpela

Facebook Twitter WhatsApp