Veikkaus Oy ja Karlux Oy tämän vuoden Suur-Hollola -ajojen pääyhteistyökumppaneiksi

 

Sunnuntaina 2.7. Lahden Jokimaalla 120 000 euron ensipalkinnolla ravattavan lämminveristen XLIII Suur-Hollola-ajon yhteistyökumppanina toimii Veikkaus Oy, joka näkyy vahvasti myös muuten Suur-Hollola-viikonlopun aikana Jokimaalla. Veikkauksen toiminnan keskipisteenä on tällöin katsomon nurmialueella, VIP-alueen läheisyydessä sijaitseva tapahtumateltta, jossa on esittelyssä Veikkauksen pelitarjontaa.

Kylmäveristen XXV Suur-Hollola-ajon yhteistyökumppanina on lahtelainen pitkän linjan valaisinvalmistaja Karlux Oy. Karlux Oy:n markkinoinnista ja myynnistä vastaava Mika Vilkman on mielissään yhteistyöstä nimenomaan juuri kylmäveristen Suur-Hollolassa:

- Kotimaiselle valaisinvalmistajalle yhteistyö kylmäveristen Suur-Hollolassa sopii erinomaisesti, varsinkin kun tänä vuonna vietetään myös suomenhevosen 110-vuotisjuhlavuotta. Lisäksi toiminnassamme korostuu lahtelaisuus, joten myös paikallisen yhteistyön merkitys korostuu. Sekä Karlux että Jokimaa ovat kehittyviä alansa kärkinimiä, joiden tekemisessä korostuu niin laatu kuin pitkäjänteisyyskin. Haluamme Karluxissa näkyä myös valtakunnallisesti ja tähän yhtälöön Suur-Hollola 2017 -yhteistyö sopii erinomaisesti.

Karlux kylmäveristen Suur-Hollola-ajo 2017 ravataan sunnuntaina 2.7. Voittajahevoselle on tuolloin luvassa palkintokorotusten myötä peräti 42 466 euroa.

Facebook Twitter WhatsApp