Orimattila-ravit


Torstain ravi-isäntänä toimii Orimattilan kaupunki, sekä paikalliset yritykset. Suomen tunnetuimman hevospitäjän raviväki tuodaan paikalle ilmaisella bussikyydillä, joka starttaa K-supermarketin pihasta klo 17.15.

 

Ravikaverin kanssa voi tehdä tärskyt vaikka legendaariselle Erkontien ärrälle, missä Toto-peleillä on pitkät perinteet ja tunnelmaa riittää illasta toiseen.


Orimattilan hevoskylä hakkaa toiminnan laajuudessa monella mittarilla puolet Suomen maakuntaradoista. Täysimittaisella radalla ajetaan kerran vuodessa paikallisravit. Muutoin ravirata sekä hiittisuora ovat ympärivuotisessa harjoituskäytössä alueen valmentajille. Hevoskylässä on oma ratamestari ja rataa voidaan pitää kotikenttänä noin kolmelle sadalle hevoselle!

 

Alueella toimii myös hevosklinikka, ja Orimattilan ammattivalmentajat tarjoavat palveluita alueen amatööreille mm. hiitinajossa sekä kengityksessä. Hevoskylä työllistää suoraan ja välillisesti kymmeniä ihmisiä, ja sitä kautta se on tärkeä palanen osana Orimattilan elinkeinoelämää. Yksi erikoisen hieno asia pitää nostaa esiin aina kun Hevoskylästä puhutaan, se on Hevoskylän hyvä ilmapiiri. Toiminta on niin monimuotoista ja omalla hienolla tavallaan kirjavaa, että on suorastaan hatunnoston arvoinen suoritus saada hommat pyörimään näin sulavasti. Tästä Hevoskylän hengestä päästään nauttimaan torstaina Jokimaan illassa.

Tervetuloa Jokimaalle,

Tomi Himanka

Facebook Twitter WhatsApp