Raviliigan pikkujoulut to 30.11.

 

Torstaina 30.11. juhlitaan raviliigajoukkueiden yhteisiä pikkujouluja ravintola Hippodromissa. Ovet avautuvat klo 17 ja Texmex-herkkuja notkuva noutopöytä on vieraille tarjolla klo 17.30 – 19.30.

Ennakkoon pikkujouluihin on ilmoittautunut alun toistasataa vierasta, ja mukaan mahtuu vielä, sillä Hippodromissa tunnetusti paikkoja piisaa. Ravintolan valaistus on uusittu pari viikkoa sitten, joten pukkikin hiippailee paikalle entistä tunnelmallisemmissa puitteissa. Lapsille torstain erikoisohjelmana on joulukorttien askartelupiste. Tämän askartelupisteen ohjauksesta vastaavat Jokimaan osaavat lastenhoitajat.

Liigajoukkueen 2014 yhteinen taival Piskon Merkin kanssa on päättymässä noin kuukauden kuluttua. Taival on ollut vaihteleva, niin kuin monesti näissä hevoshommissa. On päästy maistamaan pala menestystä, ja samanaikaisesti vastoinkäymisiä on ollut ihan riittävästi. Hevosen nykyvire päästään kartoittamaan livenä paikanpäältä, sillä valmentaja Holopainen on ilmoittanut ruunan omistajien iloksi startille. Merkki kilpailee heti illan avauslähdössä ja ennakko odotukset ovat varovaisen toiveikkaat. Tämän startin jälkeen on hyvä kokoontua ravintolaan kuulemaan tulevaisuuden suunnitelmista hevosen osalta. Tarjolla on informaatiota siitä miten tulee toimia, mikäli haluaa jatkossakin omistaa palan tästä komistuksesta. Ruunanhan voi ostaa kuka vain, mutta mikäli innokkaita piisaa, niin jonkunlaista jatkokimppaa on tarkoitus porukalla viritellä.

Tervetuloa Jokimaalle,

Tomi Himanka

Facebook Twitter WhatsApp