ESHJL pikkujouluravit

 

Jokimaalla jatkuvat ravit perjantaina pikkujouluravien merkeissä. Illan ohjelmassa on kymmenen lähtöä, joista seitsemän on Etelä-Suomen Hevosjalostusliiton jäsenseurojen omia nimikkolähtöjä ja kolme alueemme yhteistyökumppaneita ja yrityksiä.

Raveihin on ilmoittautunut 14 jäsenseuraa ja noin 300 henkeä, joille on järjestetty linja-autokuljetukset Jokimaalle, myös muut lähialueen hevosihmiset sekä yritykset ovat löytäneet tiensä Jokimaalle. Näiden ravien jälkeen iltaa jatketaan hevosväen pikkujouluilla ravitanssien merkeissä tahdittajina Arto Rahkonen orkestereineen, he nousevat lauteille heti viimeisen lähdön maaliintulon jälkeen ja n. klo 22 palkitaan vuoden aikana menestyneiden hevosten ja näyttelykauden parhaiden varsojen taustajoukkoja. Illalliskortit ovat myynnissä Hevosjalostusliiton ja jäsenseurojen kautta. Nyt kannattaa olla nopea ja tulla paikan päälle.

Ravien, tanssien ja palkitsemisien lisäksi illan ohjelmaan kuuluvat maittavan joulupöydän antimet, arvontaa ja mukavaa yhdessä oloa.


Kuluneen vuoden aikana liiton alueen hevosharrastajat ja -ammattilaiset ovat pärjännet erittäin mainiosti hevoskentän eri saroilla. Liitto onnittelee lämpimästi Teitä näistä saavutuksista.

Lopuksi haluan toivottaa Teidät kaikki tervetulleiksi näihin pikkujouluraveihin ja toivon, että viihdytte Jokimaalla. Samalla liiton puolesta toivotan kaikille Rauhaisaa Joulua ja toiminnallista Uutta Vuotta 2018.

Hannu Rantala,
toiminnanjohtaja, Etelä-Suomen Hevosjalostusliitto ry.

Facebook Twitter WhatsApp