Finaaleissa jaetaan isoa rahaa

 

Finaaleissa jaetaan isoa rahaa


Uuden vuoden etkot, T76-finaalit ja kinkunsulatusjuhlat ovat mitä mainioimpia verukkeita suunnata kohti Jokimaan valoja tulevana lauantaina. Muhkea 150 tonnin palkintopotti takaa urheilullisen tason, ja mukana on monta talven kestomenestyjää T.Rexin ja Jeppas Pointerin johdolla. Kylmäveristen puolella nähdään mielenkiintoinen matsi kun ”tähtidivarilaiset” pyrkivät karkuun takamatkan hurjalta kolmikolta Costello, Polara, Diktaattori.


Pelipuolella tavoitellaan kaikkien aikojen pottia. Kun viime kierroksella jäi täysosumille voitto-osuudet jakamatta, niin lauantaina Jokimaalla on mahdollisuus voittaa yhdellä ainoalla täysosumalla yli miljoona euroa! Vuoden 2012 helmikuussa Kuopion Toto75-pelin päävoitto nousi 1 012 439 euroon eli ensimmäisen kerran yli miljoonan, joka on nyt Jokimaalla mahdollisuus rikkoa.

Lämminveristen ykkössarjassa nähdään kotiradalla viimeistä kertaa vuosia Suomen absoluuttisella huipulla kilpaillut Maxwell Mayday. Reilut sata starttia, 26 voittoa, palkintorahaa lähes puoli miljoonaa euroa, ennätys 10,4, SE täydestä voltista ja St Michel voitto ovat saavutuksia mihin vain harvat yltävät. Vaikean loukkaantumisen jälkeen ruuna palasi vielä pitkän tauon jälkeen radoille veteraanina, ja voittamaan. Teivon ykkösen jälkeen tämä poikkeuksellisen älykäs ja iloinen veteraaniruuna saapui varikolle pää pystyssä ja palkintoloimi selässään. ”Katsokaapa mitä tehtiin” oli ruunan selkeä viesti ympärillä olleille. Onnittelut mahtavasta urasta kaikille menestyksessä mukana olleille rooliin katsomatta.

Menestystä tulevalle vuodelle ja tervetuloa Jokimaalle,

Tomi Himanka

Facebook Twitter WhatsApp