Juoksija tilauksessa - lämminverikasvatuksen erikoisseminaari järjestetään lahdessa perjantaina 19.1.


Lämminverikasvatuksen erikoisseminaari järjestetään Lahdessa 19. tammikuuta teemalla tulevaisuuden huippujuoksijoiden jalostaminen. Seminaarissa Staffan Philipsson avaa rakenteen merkitystä juoksijan suorituskykyyn ja kertoo myös näkemyksiään eri orilinjoista ja niiden tuotoksista. Tammavalinnan merkityksestä ja huutokauppakulttuurista puhuvat Markku Punkari ja Henrikki Halme. Timo Nurmos kertoo näkemyksiään lämminverijalostuksesta ja uusimmasta menestyshevosestaan Villiamista. Ilmoittautuminen seminaariin päättyy 10.1.2018.

Wanha Walimo, Lahti 19.1.2018

Klo 13.00 Rakenteen vaikutus juoksijan suorituskykyyn Staffan Philipsson
Klo 14.00 Eurooppalaisen lämminverikasvatuksen huipulla – suunnitelmasta toteutukseen Timo Nurmos
Klo 15.15 Kahvi
Klo 15.45 Näkemyksiä nykypäivän orilinjoista ja tulevaisuuden periyttäjistä Staffan Philipsson
Klo 16.45 Siitostamman valinta - huutokauppa mahdollisuutena? Markku Punkari & Henrikki Halme
Klo 18.00 Päivä päättyy

Seminaarin juontaa Lauri Hyvönen ja haastattelijana toimii Erkki Lagerstam.

Suomen Hippos ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Ilmoittautuminen 10.1. mennessä Susanna Back susanna.back@hippos.fi tai puh. 020 760 5251. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Osallistumismaksu 30 € / pv suoritetaan viimeiseen ilmoittautumispäivään 10.1. mennessä Suomen Hippos ry:n tilille FI42 8000 1500 6005 81, DABAFIHH. Viestikenttään tunnus "Lv-seminaari" sekä osallistujan nimi. Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset kahvitarjoilut.

Voit myös ilmoittautua ja maksaa osallistumisen Ravimaailman verkkokaupassa. Tällöin erillistä ilmoittautumista ja maksua tilille ei tarvita. Ravimaailman verkkokauppaan vaaditaan rekisteröityminen, joka on maksuton.

Ravimaailman verkkokauppa löytyy täältä.

Tilaisuuden järjestää Uudet hevoskasvattajat –hanke, jota toteuttavat yhdessä Suomen Hippos ry ja Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK.

Facebook Twitter WhatsApp