Magic Monday ja opiskelijaravit Jokimaalla 5.3.2018


Oletko aina halunnut tietää mitä raveissa oikein tapahtuu? Syödäänkö siellä vain grillimakkaraa ja hytistään pakkasessa seuraamassa hevosten juoksua totolappu kädessä? Totuus on kuitenkin tarua paljon monipuolisempaa ja ihmeellisempää, ja Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoilla on nyt mahdollisuus päästä tutustumaan Jokimaan raveihin sekä siihen, mitä raveissa todellakin tapahtuu…


Maanantaina 5.3. Jokimaalla ravataan Magic Monday –ravit opiskelijateemalla. Magic Monday on vauhdikas ja uudenlainen tapahtuma, jossa Jokimaalla ajetaan paikan päällä kuusi lähtöä klo 19 alkaen. Tapahtuman yhteydessä nähdään livenä myös Seinäjoella samaan aikaan ajettavat Magic Monday –ravit – mukavasti Ravintola Hippodromin screeneiltä.


Magic Monday –tapahtumassa on luvassa opiskelijahenkistä ohjelmaa. Osallistumalla illan aikana leikkimielisiin tehtäviin saa upean Jokimaa –haalarimerkin, joita on vain harvoilla ja valituilla! Pukukoodiksi suosittelemmekin luonnollisesti haalaria:) Haalarimerkillä on tarjolla myös huippuetu – sitä näyttämällä pääsee myös ilmaiseksi Jokimaan loppuvuoden raveihin (pois lukien Suur-Hollola –ajot 29.6.—1.7.2018)


Raviradan Ravintola Hippodromissa on myös koko illan ajan huippuedullisia opiskelijatarjouksia niin juomista kuin ruoistakin, joten iltaa ei tarvitse viettää tyhjin vatsoin tai kuivin suin…


Jokimaalle pääsee kätevästi ilmaisella bussikuljetuksella Lahden keskustasta Marolankadulta (torin turistipysäkki) klo 17.30 ja klo 18. Takaisin kaupunkiin bussi lähteen ravien jälkeen noin klo 20.55.


Magic Monday –ravitapahtumaan on myös ilmainen sisäänpääsy!


Lisäinfoa Jokimaan raviradasta löytyy netistä ja somesta:
http://www.jokimaanravit.fi/
https://fi-fi.facebook.com/Jokimaanravit/
https://twitter.com/jokimaanravit?lang=fi


Tervetuloa viettämään reipasta ravi-iltaa Jokimaalle!

Facebook Twitter WhatsApp