Nuorten Raviseminaari Pilvenmäellä 28.4. - Aloittaa Nelivetoratojen seminaarisarjan

Nelivetoradat haluavat laaja-alaisesti tukea nuoria raviurheilijoita kohti hevosalan ammattilaisuutta ja syventää nuorten tietoisuutta alasta. Nelivetoratojen yhteistyössä järjestämä seminaarisarja on suunnattu erityisesti nuorille raviurheilun harrastajille sekä tulevaisuuden ammattilaiselle.

Ensimmäinen seminaari järjestetään Pilvenmäellä 28.4. 76-ravien yhteydessä klo. 11:30-13:00. Tapahtumaan on nelivetoratojen nuorille alle 25-vuotiaille lisenssinhaltijoille (kotirata Teivo, Jokimaa, Pilvenmäki) sekä nuoristoiminnan jäsenille (myös Riihimäen ravinuoret) ilmainen sisäänpääsy sekä bussikuljetus alueen radoilta. Muille seminaari, kuljetus ja ravipäivä hintaan 10€. Bussit lähtevät paluumatkalle heti viimeisen lähdön maaliintulon jälkeen. Alle 15-vuotiaat matkalle vain huoltajan seurassa, ravien aikana ei ole järjestettyä ohjelmaa.

Nuorisotoiminnan jäseneksi voit helposti liittyä tästä.

Vuoden 2018 raviurheilun nuorisotoiminnan jäsenmaksulla (25€) pääset maksutta mukaan neljään seminaariin ja voit osallistua sinulle ilmaisiin bussikyyteihin. Nuorisotoiminnan jäsenille myös Kärryillä-lehti sekä valtakunnalliset jäsenedut.

Ilmoittautumiset seminaariin sekä bussikyytiin oheisen linkin kautta:

http://admin.ravimaailma.fi/?controller=base&survey=cc2a4e66

Facebook Twitter WhatsApp