Suomenhevosen Päivä ravit to 6.9. klo 18

Liput salkoon

Torstaina 6.9. vietetään virallista suomenhevosen päivää. Yli sata vuotta puhtaana rotuna jalostettu uljas suomenhevonen on monikäyttöinen ihmisen kaveri. Kantakirjamääritelmän mukaan suomenhevonen on luonteeltaan yhteistyöhaluinen, yritteliäs, toimiva ja nöyrä. Luonteenpiirteet on helppo yhdistää suomalaisuuteen ja nämä ominaisuudet ovat varmasti iso osatekijä siihen, miksi suomenhevonen on valloittanut kansakuntamme sydämiä läpi pitkän historian. On aika nostaa liput salkoon ja juhlistaa yhteisen ystävämme merkkipäivää.

 

Jokimaalla juhlan erikoisvieraita ovat tänään lapsiperheet. Lahden Seudun Ravinaiset tarjoavat suomenhevosen merkkipäivää juhlimaan saapuville perheen pienimmille poniratsastusta, ongintaa sekä mehu/keksi tarjoilua.


Kaviouran puolella torstai tarjoaa täysipainoiset 10 lähtöä. Suomenhevosen juhlalähdössä suosikin paineet kantaa tuore Derbykolmonen kotiradan Larsman. Lämminveristen ykkössarja ravataan päivän duon avauskohteena ja siinä yhteen iskevät mm. Suur-Hollola finaalissa kesällä esiintynyt Star Martini, Niemisen tallin Grant Boko sekä kotiradan veteraani Stormysky.


Tervetuloa Jokimaalle,


Tomi Himanka

Facebook Twitter WhatsApp