Ravikausi jatkuu torstaina 13.9. klo 18

Syksyn ohjelma

Jokimaan syyskauden teemakalenteri käynnistyy tosissaan lokakuun alusta, ja mukana on paljon tuttuja juttuja sekä tietysti ripaus uutta. Magic Monday palaa Suomen ravikartalle 1.10. ja ensimmäisen maagisen maanantain isäntinä toimivat Jokimaa sekä Seinäjoki. Tiistaina 9.10. ravataan Jokimaa Tekee Tähtiä- karsinnat, illan ollessa samalla Orimattilan kaupungin nimikkoravit. Syksyn urheilullinen herkkupala on vuorossa lauantaina 20.10., jolloin JTT-finaalin lisäksi kaksivuotiaat mittelevät Hevosenomistajapokaalin suurista seteleistä. Kuntaraveilla jatketaan tiistaina 6.11., jolloin vuorossa on perinteikäs Mäntsälä-ilta.


Pikkujoulukauteen on tarjolla kaksi erikoisen mukavaa peräkkäistä perjantai-iltaa. Näitä iltoja varten Hippodromiin rakentuu isolla kattauksella lava, jota isännöi bilebändi Pilke. Christmas Party-iltaa vietetään perjantaina 30.11., jolloin solistina häärii upea Emmi Bogdanoff.

Seuraavana perjantaina 7.12. vuorossa on E-SHJL pikkujoulut ja tällöin yleisön ottaa haltuun tulkitsija vailla vertaa Miko Virtanen. Molemmat perjantait tarjoillaan tietysti jatkoajan kera, joten juhlat jatkuvat pikkutunneille. Kun kinkut on syöty, on aika saatella vuosi pakettiin. Jokimaa isännöi vuoden viimeistä Toto76-kierrosta lauantaina 29.12. Paljon kivaa on siis luvassa ja tärkeät päivämäärät kannattaa merkitä ajoissa kalenteriin.

Mukavaa syksyn alkua kaikille ja raveissa nähdään,

Tomi Himanka

Facebook Twitter WhatsApp