Sykähdyttäviä suurkilpailuja lauantaina 20.10. klo 14

 

Lauantaina Jokimaalla ravataan upea kahden suurkilpailun päivä. 12. kertaa ajettava Pelaamo Jokimaa Tekee Tähtiä -kilpailu on pitkään ollut tunnettu tasokkuudestaan ja tämäkään vuosi ei tuota poikkeusta. Tämän kertoivat jo 9.10. ajetut karsinnat, joissa erityisesti 4-vuotiaat tekivät Amazing Warriorin, Cash No Limitin, Maleconin ja Boadicean johdolla hienoja esityksiä. Hyvissä olosuhteissa vuodelta 2015 peräisin oleva Anaheim Kempin kilpailuennätys 1.14,0 on myös lauantaina rikottavissa. Kenestä Jokimaa Tekee Tähden ja kuka vie 15 000 euron voittorahat – se selviää lauantai-iltapäivän 11. lähdössä.

2-vuotiaiden SHKL Hevosenomistajapokaali edustaa uudempaa suurkilpailuperinnettä, mutta se on myös otettu hyvin vastaan hevosenomistajien keskuudessa. Karsintalähtöjä ajettiin toissa tiistaina kaikkiaan kolme kappaletta ja lauantaina finaalin 20 000 euron ykköspalkintoa tavoittelee tasainen joukko nuoria, nousevia junioreita Junnustartti-voittaja First Class Ladyn johdolla. 2-vuotiskilpailun suosio oli niin suuri, että lauantaille tehtiin myös ylimääräinen Consolation-lähtö finaalista karsiutuneille ja kilpailuun mukaan ilmoitetuille hevosille.

Lauantai 20.10. on Jokimaan tiiviin syyskauden pääpäivä, ja erityisesti ravien ykköskatsomossa Ravintola Hippodromissa riittää vilskettä muun muassa Toton SM-karsintojen muodossa. Mikäli mielesi tekee seurata raveja huippupaikoilta hyvän buffét-ruokailun kera, niin muista tehdä pöytävarauksesi ajoissa puhelimitse numerosta 020-785 6440! Tarjolla on maittava noutopöytä hintaan á 25 €. Alle 12-v. lapset 12,50. Lisäksi tarjolla pienempään nälkään Hot Wings-annoksia, 10 kpl/10,- ja 16 kpl/15,-. Lapsille nakkikori.

 

Menu 20.10.2018

Vihersalaatti (G, L)
Coleslaw (G, L)
Kanacouscous (L)

* * *

Savulohi ja sitruunamajoneesi (G, L)
Palvikinkkutortillat (L)

* * *

Makkaracocktail (G, L)
Kermajuustoperunat (G, L)
Lintuperuna (G, L)
Paahtopaisti ja kanttarellikastike (G, L)

* * *

Vaniljamuffinssit
Kahvi/ Tee

 

Tervetuloa Jokimaalle,

 

Mikko Korpela

Facebook Twitter WhatsApp