Mäntsälä-ravit tiistaina 6.11. klo 18


Syksyn teemaravit jatkuvat Jokimaalla tiistaina Mäntsälä-ravien merkeissä. Perinteeksi muodostuneet ravit tuovat paikan päälle sankoin joukoin mäntsäläläisiä ravivieraita sekä yrityselämän edustajia. Odotettavissa onkin rempseää ravitunnelmaa sekä mukavaa yhdessäoloa hyvien ravitapahtumien parissa! Mäntsälä-ravien mahdollistamisesta haluamme kiittää tänään mukana olevia yhteistyökumppaneita sekä erityisesti Kahvila-Ravintola Hirvenkruunun Maarit Karvista, joka vuodesta toiseen tekee tinkimätöntä työtä ravien onnistumisen eteen.

Syksyn juhlasesonki on käynnistymässä ja myös Jokimaalla on tarjolla hyviä ja ainutlaatuisia lahjaideoita. Isänpäivää vietetään 11. marraskuuta ja isää voi onnitella esimerkiksi Raviliiga Pelicansin Stonecapes Sylvien kimppaosuudella tai ensi kesän Jokimaan Kuninkuusravien fanituotteilla sekä lippupaketeilla. Raviliigaosuuksia ja Kuninkuusravien fanituotteita on myynnissä tiistain raveissa totohallin infopisteessä. Kuninkuusravilippuja on saatavilla verkkokaupasta osoitteesta www.kuninkuusravit.fi.

Pikkujoulukauden erikoistapahtumiin lukeutuu perjantaina 30.11. ravien yhteydessä järjestettävä Christmas Party, jossa esiintyy bilebändi Pilke solistinaan Emmi Bogdanoff. Bändi hyppää Ravintola Hippodromin ”lauteille” heti ravien viimeisen lähdön jälkeen noin klo 21 ja jatkoaikaa on luvassa klo 24.00 saakka. Christmas Partyn liput ovat nyt myynnissä hintaan 29 € sisältäen sisäänpääsyn raveihin ja ravintolaan, maukkaan Tex Mex-buffétin sekä ohjelmamaksun.


Tervetuloa Jokimaalle!


Mikko Korpela

Facebook Twitter WhatsApp