Jokimaan Ravikeskus

 

Jokimaan ravikeskus tarjoaa monipuoliset puitteet ravitapahtumien lisäksi erilaisiin yleisötapahtumiin. Jokimaan ravikeskuksen sisätiloissa on istumapaikkoja lähes 2000 ihmiselle ja laajat nurmialueet ulkona palvelevat yleisöä monimuotoisesti. Raviradan kupeessa on myös suuri pysäköintialue, jonne mahtuu reilut 1000 autoa.

Tallialueella sijaitsee neljä ravitallia, joita isännöivät Ilkka Hoffren, Hannu Laakkonen, Tommi Kylliäinen ja Juuso Holttinen. Lisäksi Koulutuskeskus Salpauksella on kaksi tallia, ravi -sekä ratsutallit, joissa hevosalan opiskelijat harjoittelevat käytännön toimia aidossa oppimisympäristössä.

 

Mainosta Jokimaalla!

Yhteistyö Jokimaan tapahtumakeskuksen kanssa on erinomainen tapa tehdä yritystänne tunnetuksi niin valtakunnallisesti, maakunnallisesti kuin paikallisestikin.

Lue lisää.

 

TILA- JA ALUEVUOKRAUS

Jokimaan katsomorakennuksesta löytyy kaksi ravintolaa yli 600 hengelle, A-oikeuksin. Toinen niistä on auditoriotyyppinen. Lisäksi rakennuksessa on kahvila- ja pubi pisteet, 500 hengen istumakatsomo sekä iso totohalli.

 

HINNASTO

Pysäköinti-alue n. 3 ha / vrk 200,00

Katsomon piha-alue / vrk 200,00

Alakerran Totohalli (2 krs) / vrk 500,00

Lounasravintola (3 krs) / vrk 500,00

Ravintola Hippodromi (5 krs) / vrk 500,00

Saunatilat (6 krs) / vrk 300,00

WC-tilat erikseen / vrk 50,00

Pysäköinti- ja katsomoalueen

sähköt erikseen / vrk 50,00

Äänentoisto erikseen / vrk 50,00

Lämmityslisä talvikuukausina 400,00

(Marras - Huhtikuu).

Vuokralainen vastaa ulkoalueiden loppusiivouksesta tapahtuman jälkeen. Vuokranantajan tekemästä loppusiivouksesta veloitamme 40 €/h.

Kysy tarjousta isommista kokonaisuuksista!

Kaikista tapahtuman järjestämisestä vaativista luvista, vakuutuksista sekä tapahtuman pelastussuunnitelmasta vastaa vuokralainen itse.

 

Tästä pääset tarkemmin Jokimaan ravikeskuksen tiloihin: Jokimaan sisä- ja ulkotilat.

 

 

 

Facebook Twitter WhatsApp