Ravikeskuksen tilat 

Jokimaan ravikeskus tarjoaa monipuoliset tilat ravien ohella erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Jokimaan ravikeskuksen varikkoalueella toimii neljä ravitallia sekä Koulutuskeskus Salpauksen kaksi tallia. Ratsastusmaneesi valmistuu Jokimaalle syksyllä 2015. Jokimaan varikkoalueella toimii myös hevosten hyvinvointipalveluita tarjoava Jokimaan hevoskuntoutus. Ravien aikana varikkoalueella palvelee Lahden Ravinaisten emännöimä tallikahvio.

Sisätilat

Ravikeskuksen päärakennus on raviradan loppusuoran tuntumassa sijaitseva katsomorakennus. Katsomorakennuksessa sijaitsevat mm. 550 paikkainen Ravintola Hippodrom, 1100 paikkainen istumakatsomo, 300 paikkainen kahvila, 12 hengen sauna-aitio sekä totohalli ja muut yleisötilat. Perheen pienimpiä varten katsomorakennuksessa on oma leikkihuone pallomerineen, jossa ravien aikana lapsia valvovat kokeneet lastenhoitajat.

Katsomorakennuksessa sijaitsevat myös Koulutuskeskus Salpauksen modernit opetustilat sekä Lahden Hevosystäväinseuran toimisto. 

Raviradan tiloja, totohallia, ravintolakatsomoa sekä sauna-aitiota on mahdollista vuokrata ravitapahtumien ulkopuolella erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Ulkotilat

Jokimaan ravirataa ympäröi nurmialue, jossa on kesällä mukava seurata raveja vaikkapa piknik-hengessä. Laajat ulkotilat mahdollistavat myös monenlaisten ulkoilmatapahtumien järjestämisen koiranäyttelyistä konemessuihin.

Raviradan katsomoalueelta löytyy lasten ulkoleikkipaikka, missä lapset voivat leikkiä turvallisesti aidatulla alueella. 

 

Pysäköintialue

Jokimaa sijaitsee hyvien liikenne yhteyksien varrella sekä siellä on isot ilmaiset pysäköintialueet.

Katsomoalueen läheisyydessä on noin 1000 paikkainen pysäköintialue. 

 

Kuvia Jokimaalla järjestetyistä tapahtumista

 

Tila- ja aluevuokraus

Jokimaan ravikeskus tarjoaa monipuoliset tilat ja alueet niin isojen kuin pienten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen.

Hinnasto

Pysäköinti-alue n. 3 ha / vrk 200,00

Katsomon piha-alue / vrk 200,00

Alakerran Totohalli (2 krs) / vrk 500,00

Lounasravintola (3 krs) / vrk 500,00

Ravintola Hippodromi (5 krs) / vrk 500,00

Saunatilat (6 krs) / vrk 300,00

WC-tilat erikseen / vrk 50,00

Pysäköinti- ja katsomoalueen

sähköt erikseen / vrk 50,00

Äänentoisto erikseen / vrk 50,00

Lämmityslisä talvikuukausina 400,00

(Marras - Huhtikuu).

Vuokralainen vastaa ulkoalueiden loppusiivouksesta tapahtuman jälkeen. Vuokranantajan tekemästä loppusiivouksesta veloitamme 40 €/h.

Kysy tarjousta isommista kokonaisuuksista!

Kaikista tapahtuman järjestämisestä vaativista luvista, vakuutuksista sekä tapahtuman pelastussuunnitelmasta vastaa vuokralainen itse.

Facebook Twitter WhatsApp