Jokimaan RavinuoretRaviurheilun nuorisotoiminnan tavoitteena on tarjota eri-ikäisille lapsille ja nuorille mahdollisuus tutustua raviurheilun harrastamiseen lähemmin. Ravinuorten toiminta on suunnattu nuorille, jotka ovat kiinnostuneita hevosista, poneista ja ravimaailmasta.

Ravinuorten omassa kerhotilassa, Jokimaan 3. kerroksen kahvion vieressä on toimintaa ja tapahtumaa aina ravien aikana.

Ravinuorten toiminta

Teemme retkiä, leirejä ja vierailuja mm. talleille, muille raviradoille, hevosalan kouluihin ja ponitalleille. Kutsumme hevos- ja ravimaailman asiantuntijoita kertomaan meille erilaisista hevosten hoitoon, koulutukseen, kilpailemiseen ja harrastamiseen liittyvistä asioista. Voimme osallistua omalla panoksellamme ravien toteuttamiseen ja halutessamme järjestää ohjelmaa vaikka koko raviväelle. Nuorten toiveita kuunnellaan ja heidän mielipiteensä vaikuttaa siihen, mitä tuleva toiminta pitää sisällään.

Jäseneksi voi ilmoittautua kerhotilassa tai ottamalla yhteyttä nuorisovastaava Eveliina Häggqvistiin (puh. 044 0166 296).

Nuorisoravikerhomme sai upean kunnianosoituksen, kun se palkittiin koko maan parhaana vuoden 2012 Ravigaalassa. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Jokimaan ravinuoret löydät myös facebookista.

Facebook Twitter WhatsApp