Ilmaisravit & Pyörylän Paronin kakkukahvit 16.07.2019 klo 18:00


Jokimaalla ravataan tiistaina kesälomasesongin kunniaksi ilmaisravit. Ravien yhteydessä juhlitaan myös kotiradan Suur-Hollola -ajon sankaria Pyörylän Paronia, joka taustajoukkoineen tarjoaa kakkukahvit 500 ensimmäiselle ravivieraalle totohallissa klo 17.30 alkaen. Tervetuloa muistelemaan Pyörylän Paronin hienoa Suur-Hollola -ajon ykkössijaa!


Tiistairaveissa nälkäisiä ja janoisia palvelevat totohallin kahvio, krouvi sekä ulkogrillipisteet, joissa on tarjolla kesäisiä herkkuja! Ravintola Hippodromin keittiö on näissä raveissa suljettuna, mutta palvelee jälleen elokuun ensimmäisenä viikonloppuna.


Elokuun alun kunkkarit ovat jo aivan oven takana. Työtä tapahtuman eteen on tehty useamman vuoden ajan ja vielä viimeisiksikin viikoiksi Jokimaalla riittää puuhaa. Tilapäisrakentaminen ja puitteiden viimeistely täyttävät hektisen arkemme heinäkuun viimeisinä päivinä. Katsomme innostunein ja luottavaisin mielin kohti kunkkariviikonloppua, jolloin olemme valmiina vastaanottamaan monikymmentuhantisen raviyleisen kuninkuusravitradition syntysijoille Lahteen. Tarjolla on tuolloin sopivasti vanhaa ja uutta – eläimyksiä moneen makuun!

Tervetuloa raveihin!


Mikko Korpela
Jokimaan ravit

Facebook Twitter WhatsApp