Winners Dinner - Ilmaisravit 19.01.2020 klo 13:00

Winners´Dinner


Ravigaalan juhlahumun jälkeen jatkamme samalla teemalla Jokimaan sunnuntairaveissa, sillä vuorossa on vuoden ensimmäinen Winners´Dinner.

Tällä kertaa juhliin ovat kutsun saaneet viime vuoden viimeisellä puolikkaalla voittajaseremonioihin Jokimaalla päässeiden valjakoiden omistajat. Winners'Dinner tapahtuma järjestetään ravintola Hippodromissa 5. krs ja kaava on tuttu; kuplivaa juomaa, hyvää ruokaa sekä erikoispalkintoja mitä erilaisimmissa kategorioissa. Talviajan sunnuntairavien alkamisajankohta on puhuttanut paljon vuosien varrella, erityisesti tapahtumakävijöiden sekä kilpailijoiden toiveena on ollut varhaisempi aloitus. Tänään alkaa helmikuun loppuun saakka voimassa oleva kokeilu, jossa pyhän ainoat ravit käynnistyvät jo klo 13. Mielenkiintoista seurata miten muutos vaikuttaa kävijämääriin radoilla sekä pelivaihtoihin.


Uusi kolmannen kerroksen ravintola avattiin lauantairaveissa ja asiakkailta saatu palaute on ollut positiivista. Erilaiset korit, burgerit, siivet ja muut herkut ovat tänäänkin tarjolla uusituissa tiloissa. Muistutellaan vielä että ko. tila on avoinna myös arkisin, tarjoten lounasta kilpailukykyiseen hintaan klo 10.30-13.30 välisenä aikana.

Tervetuloa Jokimaalle,

Tomi Himanka

 

Facebook Twitter WhatsApp