Atupem vs. Chief Orlando - Kylmäverihevosten Suomen Cup -karsinta 12.03.2020 klo 18:00

Upea ykkössarja


Torstairavien lämminveristen ykkössarja keräsi viivalle hurjan nipun mielenkiintoisia avoimen sarjan hevosia ja väistämättä ilmassa on kevään tuntua.

Viime vuoden Suur-Hollolassa kolmanneksi sijoittunut Atupem palaa pitkältä paussilta tositoimiin ja suoritusta seurataan varmasti suurennuslasilla erityisesti Seinäjoen sekä Vermon suunnalla suurkilpailukauden lähestyessä. Koneen ei sovi olla kovin karstainen mikäli huippuori mielii kauden avauksensa voittaa, siksi kova on torstai-illan vastus.

Huusarille siirtynyt Sweden Cup kakkonen Chief Orlando palaa niin ikään tauolta ja tuulen nopean oriin suoritus uusista käsistä on mielenkiintoista nähtävää. Lisää maustetta lähtöön tuo Suomessa debytoiva Tanskan tammaderbyn viime vuotinen voittaja Dream Girl joka Perttusen käsistä hamuaa mukaan avoimiin tammalähtöihin. Kun edellisten lisäksi lähtölistalta löytyvät mm. Top Of The World sekä William Pine on selvää että luvassa on yksi alkuvuoden kutkuttavimmista ravilähdöistä.

Lähtö on sijoitettu nelkun avauskohteeksi jotta pelaava yleisö saa tässä tapauksessa erittäin oleellisen lämmitysinformaation käyttöönsä ennen pelin sulkeutumista. Suomen Cupin karsintakilpailut pyörivät täydellä höyryllä ja torstaina on tarjolla jälleen kaksi finaalipaikkaa. Ennakkoon tiukimmin niissä ovat kiinni Teivaisen Heporix sekä Rautiaisen Ekosan.

Tervetuloa Jokimaalle,

Tomi Himanka

 

Ravintola Hippodrom menu 

Facebook Twitter WhatsApp