Kinkkuravit torstaina 13.12. klo 18

Kinkku kainaloon ja lahja-asiat kuntoon!


Joulu lähestyy ja torstain ravien myötä myös Jokimaa alkaa valmistautua pyhien viettoon. Parina edellisenä vuonna järjestetyt Kinkkuravit saavat jatkoa ja illan 5. lähdössä on ohjelmassa kinkkuveikkaus. Arvaamalla oikein lähdön voittajan pääsee osallistumaan arvontaan, jossa pääpalkintoina on viisi kappaletta herkullisia joulukinkkuja. Myös viidennen lähdön voittajaohjastajalle ja hoitajalle on luvassa maistuvia tuliaisia.

Mikäli joulun lahja-asiat ovat vielä mietinnässä, niin kannattaa käydä tutustumassa totohallin infopisteeseen. Siellä on myynnissä muun muassa suosittuja Kuninkuusravien fanituotteita (kuten huppareita, pipoja ja tuubihuiveja), Kuninkuusravien lippupaketteja sekä Raviliigan osuuksia. Perjantaina 30.11. Raviliiga Pelicansin Stonecapes Sylvie suoritti Jokimaalla hyväksytysti koelähdön hienolla tyylillä, joten Sylvin kimppaan kannattaa nyt liittyä! Osuuden hinta on 100 euroa ja bonuksena kaupan päälle tulee Hevosurheilu kuukaudeksi kotiin kannettuna.

Lahden Hevosystäväinseura ry ja Jokimaan ravikeskus haluavat toivottaa kaikille asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen ja hevosihmisille Rauhallista Joulunaikaa!

Tervetuloa Jokimaalle!

Mikko Korpela

Facebook Twitter WhatsApp