Magic Monday ma 7.1.

 

Uusi vuosi, uudet kujeet


Uuden vuoden myötä myös Magic Monday on uudistunut. Erona vanhaan on se, että nyt kaikki lähdöt ajetaan vuoronperään. Vanhaan tapaan pohjoinen rata, eli Seinäjoki aloittaa ensin klo 18.15 ja tämän jälkeen on vuorossa Jokimaan ensimmäinen lähtö klo 18.27. Kilpailutapahtumat vuorottelevat ratojen kesken ja illan Toto65-peli käynnistyy klo 19.20 starttaavasta Seinäjoen neljännestä lähdöstä. Magic Monday -ilta päättyy Jokimaan kuudenteen lähtöön, jonka lähtöaika on 20.35.


Uudistuksen myötä Magic Mondayn seurattavuus varsinkin paikan päällä raviradalla tulee parantumaan entisestään. Magic Monday on osoittautunut jo vuoden olemassa olonsa aikana hyväksi ja mielenkiintoiseksi TV- ja nettituotteeksi. Aikataulullisten uudistusten myötä siitä on mahdollista kehittyä myös entistä parempi tuote raviradan live-katsojienkin kannalta.
Jokimaan Magic Monday -raveihin on aina ilmainen sisäänpääsy ja portille pääsee vielä ilmaiseksi Koiviston Auton bussilla klo 17.30. Tapahtumien keskipisteenä toimii Ravintola Hippodrom, jonne kaikki palvelumme on keskitetty. Tarjolla on maittavan ruoan ohella myös kahviotuotteita.


Tervetuloa maagisen maanantain tunnelmaan Jokimaalle!

Mikko Korpela
Jokimaan ravikeskus

Facebook Twitter WhatsApp