Kaksin on aina kivempaa – niin myös raveissa!


Jokimaa on ystävänpäiväviikolla 11.—15.2. mukana Suomen Hippoksen ja kolmen muun raviradan kanssa Ystävä Raveihin -tempauksessa. Tällöin haastamme kaikki ravi-ihmiset tuomaan kaverinsa raveihin. Radoilla on luvassa monenlaista ohjelmaa erityisesti ensikertalaisia ja lajia vähemmän tuntevia silmällä pitäen. Lisäksi raviradat tarjoavat etuuksia kaksin raveihin saapuville, kuten esimerkiksi ilmaisen sisäänpääsyn kaverille.

Virallista Ystävänpäivää vietetään torstaina 14. helmikuuta, jolloin ravi-isäntänä toimii Jokimaa. Ystävänpäivän vietolla on pitkät perinteet Yhdysvalloissa, mutta Suomessa sillä on vielä suhteellisen lyhyt historia. Suomalaiset ovat kuitenkin ottaneet alkuvuoden ”sydämellisimmän” juhlapäivän omakseen ja päivän vietto on saanut vuosien kuluessa entistä suuremman huomion.

Jokimaa tarjoaa torstaina kaverin kanssa raveihin tuleville tarjouksia, kuten pullakahvit totohallin kahviossa kaksi yhden hinnalla ja ruokailun kaverille puoleen hintaan Ravintola Hippodromissa. Tämän lisäksi ohjelmassa on ilmainen tutustumiskäynti varikkoalueella klo 17.15 sekä Jere Törmäsen pelivihjeet ravintolassa 3. lähdön jälkeen.

Tervetuloa Jokimaalle!

Mikko Korpela
Jokimaan ravikeskus

 

Facebook Twitter WhatsApp