Ravit torstaina 7.3. klo 18

Asiaa hevosjalostuksesta


Kevään varmoja merkkejä ovat Jalostuspäivät, jotka järjestetään Jokimaalla 21.—22.3.2019. Jalostuksen vuotuisen suurtapahtuman isäntänä toimii aina kulloisenkin vuoden kuninkuusravipaikkakunta. Kaksipäiväisten Jalostuspäivien ohjelmassa on mielenkiintoisia keskusteluja muun muassa ranskalaisesta raviurheilusta ja menestyvien ravihevosten suvuista, suosituista kotimaisista isäoriista, raviurheilun ja hevoskasvatuksen tulevaisuustyöstä sekä tamman tiinehtyvyydestä.

Jalostuspäivien ensimmäisen päivän ilta päättyy klo 18 alkaviin Jalostusraveihin. Tulossa on hieno ravi-ilta, jonka pääpelinä on poikkeuksellisesti Toto65. Kaviouran tapahtumien helmenä nähdään kaksi 4-vuotiaiden Kasvattajakruunun alkuerää sekä lämminveristen SHKL Cup -karsinta. Kasvattajakruunu tekee nyt paluun Jokimaalle pitkän tauon jälkeen.

Maaliskuu on ravien ohella tapahtumien kuukausi. Lahden Jalo- ja Korukiviharrastajat järjestävät perinteikkäät Kivimessut Jokimaalla 9.—10.3. ja 30.—31.3. vuorossa ovat jo 19. kerran Jokimaalla järjestettävät Lahden Antiikki- ja Keräilymessut. Nämä tapahtumat kannattaa myös laittaa kalenteriin!

Tervetuloa Jokimaalle!

Mikko Korpela

 

Facebook Twitter WhatsApp