Naisten Ilta - Criollo Suomen Cup -karsinta torstaina 25.4. klo 18

Ihanat naiset ravintolassa

Claes Olssonin takavuosien suomalaiselokuvan nimeä mukaillen Ravintola Hippodrom täyttyy torstaina naisenergiasta, kun ohjelmassa on Jokimaan jokakeväinen klassikko Naisten Ilta. Luvassa on jälleen mukavaa yhdessäoloa hyvän ruoan ja juoman parissa sekä tietenkin tasokasta raviurheilua.


Jokaiselle illalliskortin lunastaneelle on tarjolla tervetuliaisruusu, kuohujuoma sekä buffét-ruokailu. Ruokailun lomassa pääsee tutustumaan Hippodromin ylätasanteella sijaitseviin näytteilleasettajien myynti- ja esittelypisteisiin, osallistumaan upeaan kuninkuusraviarvontaan sekä kuulemaan kuumimmat pelivihjeet totoguru Jere Törmäseltä. Illan aluksi on järjestetty yhteinen tutustumiskäynti talli- ja varikkoalueelle, joka starttaa klo 17.15 totohallin (2. kerros) infopisteen luota.


Naisten Illan illalliskortteja on myynnissä hintaan 20 euroa, mutta kannattaa olla nopea! Varauksia voi tehdä puhelimitse 020-785 6440 tai sähköpostitse pia.tanninen@jokimaanravit.fi.
Jokimaan tulevista tapahtumista korvan taakse kannattaa laittaa perjantaina 3.5. järjestettävät Team Jokimaan omistajaravit, joiden yhteydessä laitetaan menojalkaa vipattamaan bileravien merkeissä. Esiintymään on tulossa Ylävire –bändi, joka on tuttu monille Lahden seudulla.


Tervetuloa!

Mikko Korpela
Jokimaan ravikeskus

Facebook Twitter WhatsApp