Superia lauantaihin

 

Lauantaina 11.5. katseet kääntyvät Oulun Äimärautiolle ja Lahden Jokimaalle. Tällöin isännöimme yhdessä historian toisia Superlauantai-raveja. Lauantai on todellinen karkkipäivä huippuraviurheilun ystäville sekä raviurheilijoille. Äimärautiolla lämminveriset kilvoittelevat Number Onen voitosta ja Jokimaalla kylmäveriset kamppailevat Criollo Suomen Cupin ykkössijasta ja 15 000 euron ensipalkinnosta. Suomen Cupiin on karsittu kevään aikana eri puolilla Suomea ja luvassa on huippumielenkiintoinen tasoitusajo.

Jokimaan Superlauantaissa sekä etkoillaan että jatkoillaan. Hienoista hatuistaan tunnettu Lahti Ascot aloittaa lauantaipäivän Ravintola Hippodromissa klo 15. Ohjelmassa on hyvää ruokaa, juomaa ja viihdettä hovimuusikko Ilkan tahdittamana. Superlauantain tunnelmiin siirrytään klo 16.30 alkaen ja viimeinen Toto75-kohdelähtö starttaa klo 20.30. Tämän jälkeen ei ole kuitenkaan vielä kiire kotiin, sillä 21.15 alkaen seuraamme Slovakian ja Suomen välistä jääkiekon MM-ottelua.

Kisakatsomo on pystytetty säiden salliessa totohallin krouviin ja ulkoterassille, ja mikäli kevät tuottaa tepposet, niin matsia seurataan viihtyisästi Hippodromin screeneiltä. Jatkoja vietetään aina pelin loppuun saakka.

Tervetuloa Superlauantaihin!

Mikko Korpela

Facebook Twitter WhatsApp