Speed Race Jokimaalla 3.8. - kilpailun säännöt

Jokimaalla lauantaina klo 10.30 ravattavan suomenhevosten Speed Racen säännöt ohessa. Ilmoittaminen lähtöön päättyy poikkeuksellisesti torstaina 25.7. klo 9.

Speed Race Jokimaa 3.8.2019

Säännöt

1 §
Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan 5-15-vuotiaat suomenhevoset ja kylmäveriset, joilla on kilpailuoikeus rekisteröintimaassaan.

2 §
Kilpailu ajetaan enintään yhdeksän hevosen uloslyöntiajona 600 metrin matkalla autolähetyksellä. Hevoset kilpailevat kolmen hevosen ryhmissä radoilta 3, 5 ja 7. Ryhmän voittaja pääsee finaaliin. Ensimmäisen karsinnan voittaja starttaa finaaliin radalta 7, toisen voittaja radalta 5 ja viimeisen karsinnan radalta 3.
Finaalin palkinnot: 2 000 € - 1 000 € - 500 €.

3 §
Ensisijainen karsintaperuste on hevosen autolähtöennätys ja toissijainen karsintaperuste karsintapisteet. Lisäksi järjestäjällä on mahdollisuus valita yksi (1) hevonen mukaan "villillä kortilla".

4 §
Ajovitsan käyttö on sallittu vain turvallisuutta uhkaavissa tilanteissa. Kielletty ajotapa tai muu karkea rike voi johtaa suorituksen hylkäämiseen.

5 §
Jos finaalikolmikosta yksi osallistuja on poissa force majeure tilanteesta johtuen nousee loppukilpailuun nopein karsintalähdössä toiseksi sijoittunut.
Jos finaalikolmikon kaikki osallistujat hylätään, kilpaillaan uudestaan. Jos finaalissa yksi hevosista hylätään sijoittuu se kokonaiskilpailussa kolmanneksi. Jos finaalissa kaksi hevosta hylätään, sijoittuvat hevoset alkukarsinnan kokonaisaikojen mukaisessa järjestyksessä toiseksi ja kolmanneksi.

6 §
Muilta osin noudatetaan Suomen Hippoksen ravikilpailusääntöjä.

Facebook Twitter WhatsApp