Mäntsälä-ravit torstaina 19.9. klo 18


Jokimaan syksyn ravitarjontaan kuuluvat erilaiset teemaravit. Torstaina kilpaillaan Mäntsälä-ravien merkeissä ja paikan päälle saapuu runsaasti mäntsäläläisiä ravifaneja sekä yrittäjiä. Mäntsälästä järjestetään myös perinteinen bussikuljetus Jokimaan raveihin.

Yhteistyökumppaneinamme toimivat Brasseria Pihvi-Maja, Mäntsälän Uutiset, Vetcare, Pullokiska/Vermon tallitupa, Carpojat Oy, Liikenne Seppälä Oy sekä Keuda Saaren kartano. Suuret kiitokset kuuluvatkin kumppaneillemme ravi-illan mahdollistamisesta! Mäntsälässä puuhamiehenä on toiminut Pihvi-Majan Jari K. Sillanpää, jolle myös tässä kohden erityiskiitokset! Luvassa on lystikäs ilta hyvässä seurassa tasokasta raviurheilua seuraten.

Jännitystä torstai-iltaan tuo Kouvolan ja Jokimaan raviliigavarsojen kohtaaminen. KooKoon raviliigajoukkueen nimissä kilpaileva Fruttifero Luca aloitti uransa kesäkuussa Kouvolassa kakkossijalla, kun vastaavasti Pelicansin värejä tunnustava Piece Of Glory debytoi Vermon 3-vuotislähdössä kolmossijalla elokuun lopussa. Kumpi raviliigavarsoista vie pidemmän korren, se nähdään illan kolmannessa lähdössä. Menestys ei varmasti jää kiinni kannustusjoukoista, sillä Raviliiga KooKoon ja Pelicansin kimppalaiset näkyvät ja kuuluvat tsempatessaan omiaan!

Tervetuloa Jokimaalle!

Mikko Korpela

Facebook Twitter WhatsApp