ESApassilla ilmaiseksi raveihin sunnuntaina 29.9.


Sunnuntaina 29.9. Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Häme-lehden kestotilaajat pääsevät ilmaiseksi raveihin vilauttamalla ESApassia.

Kortilla on luvassa myös muita etuisuuksia, sillä totohallin kahviosta saa ESApassilla kaksi pullakahvia yhden hinnalla ja mikäli tekee mieli suolaista, niin ulkogrillissä on tarjolla kaksi legendaarista ravimakkaraa yhden hinnalla! Tuttuun tapaan raveihin pääsee ilmaisella ravibussilla klo 15-16 välisenä aikana puolen tunnin välein, lähtöpaikan ollessa Lahden Marolankatu.

Jokimaan syksyn merkkitapaus Jokimaa Tekee Tähtiä lähestyy myös pikkuhiljaa. Karsinnat suuren suosion saavuttaneeseen kilpailuun ajetaan torstaina 17.10. ja finaali ravataan Toto75- ja Kavioliiga-ravien yhteydessä lauantaina 26.10. Voittajalle on tuolloin luvassa 15 000 euron ykköspalkinto. Toto75- ja Kavioliiga-ravien parhaimmat näköalapaikat Ravintola Hippodromista ovat nyt varattavissa, muista siis varmistaa paikkasi ravien ykköskatsomosta! Pöytävarauksia voi tehdä raviradan toimistosta, puhelimitse 020-785 6440 tai sähköpostitse pia.tanninen@jokimaanravit.fi.

Tervetuloa raveihin!


Mikko Korpela

Facebook Twitter WhatsApp