Tähtien täyttämä lauantai


Jokimaa tarjoaa raviurheilun ystäville lauantaina 26.10. todellisen herkkupalan, kun ohjelmassa ovat Jokimaa Tekee Tähtiä -kilpailun sekä SHKL Hevosenomistajapokaalin finaalit. Iltapäivän aikana myös avoimen sarjan lämminveriset kohtaavat Kavioliigan osalähdössä.


Jokimaa Tekee Tähtiä -voittaja palkitaan 15 000 eurolla ja ehkä kovimpana ennakkosuosikkina lähtee matkaan karsinnoissa 17.10. vakuuttanut EL Gumpert. 4-vuotiaan lahjakkuuden valmentaja Timo Nurmos on tottunut menestymään erityisesti Suur-Hollolassa ja nyt hänellä on hyvä mahdollisuus ottaa talliin ensimmäinen Jokimaa Tekee Tähtiä -voitto. Karsintalähdöt kuitenkin osoittivat, että vastustajat eivät tule päästämään El Gumpertia helpolla. Lähtöauton siivekkeiden taakse asettuukin timanttinen tusina, joista jokaisella on sanansa sanottavana rahanjakosuoran auetessa.


2-vuotiaiden Hevosenomistajapokaalissa saatetaan nähdä jopa saman tallin kaksoisvoitto. 84-vuotiaan veteraanivalmentaja Reino Palomäen raviura on kestänyt jo yli 70 vuoden ajan, mutta tahti ei näytä hiipuvan; tämän vuoden 2-vuotislähdöissä Palomäen ”nuorisoketjun” lahjakkuudet An-Dorra ja An-Aiolos ovat esittäneet sellaisia otteita, että voidaan puhua todellisista tulevaisuuden nimistä. Lauantaina kilpakumppanit saavatkin tehdä kovan päivätyön, mikäli mielivät Palomäen vahvaan vireeseen loihtiman kotiradan kaksikon edelle.


Tervetuloa Jokimaan lauantairaveihin!


Mikko Korpela

Facebook Twitter WhatsApp