Iltaravit to 14.11. klo 18

Ravintolatoiminta uudistuu


Tällä viikolla käynnistyy Jokimaan Kunkkarivuoden viimeinen investointi, jossa uudistetaan kolmoskerroksen ravintola. Tästä kolmosen uusittavasta tilasta on tarkoitus tehdä arkitapahtumien keskus ravintolapalveluiden osalta.

Pintojen lisäksi uusitaan tarjonta vastaamaan entistä paremmin raviyleisön kysyntää. Nykyisen grillin, Krouvin ja alakerran kahvion toiminnot siirretään kolmanteen kerrokseen ja samanaikaisesti istumakatsomon varikon puoleinen pääty muuttuu anniskelukatsomoksi. Yleisöä uusitut tilat tulevat palvelemaan ensimmäisen kerran tammikuun raveissa ja viralliset avajaisbileet ovat lauantairavien yhteydessä 11.1. Tämä remontti parantaa myös raviradan monikäyttöisyyttä sillä uusi tila tarjoaa paljon mahdollisuuksia ravien ulkopuolisiin tapahtumiin.

Tuleva torstai-ilta mukaan lukien Jokimaan kalenterissa on tarjolla vielä kuudet kilpailut tälle vuodelle. Radan ajajaliigan voitosta käydään kiivas taisto, sillä kärkikolmikko Torvinen, Moilanen ja Nurmonen ovat yhden voiton sisällä toisistaan ja Perttunen sekä Forss vaanivat edellisiä iskuetäisyydellä. Ratavalmentaja Nurmosella on hyvä sauma tuplaan sillä hän johtaa radan valmentajaliigaa kymmenellä voitolla. Kakkossijaa jakavat kahdeksassa voitossa olevat Perttunen, Korvenheimo sekä Nieminen.

Tervetuloa Jokimaalle,


Tomi Himanka

Facebook Twitter WhatsApp