ESHJL ja jäsenseurojen pikkujouluravit pe 29.11. klo 18

Vieraat tekevät juhlan


Perjantai on juhlapäivä, kun yleisö ympäri maakuntaa saapuu Jokimaalle viettämään pikkujoulua. He tulevat nauttimaan tasokkaista raveista, hyvästä ruuasta, elävästä tanssimusiikista, maankuulusta standup-koomikosta ja juhlistamaan palkittavia ravi-ihmisiä.

Hyväkään ohjelma ei tee tilaisuudesta juhlaa ilman vieraita. Yhteiskuljetukset kohti Jokimaata ovat osa illan tunnelmakaarta ja huipennus tulee, kun väki tapaa tuttujaan täpötäydessä ravintolakatsomossa. Raveista nautitaan, mutta pysyvimmät muistot jäävät kohtaamisista niiden henkilöiden kanssa, joita nykyään tapaa liian harvoin raveissa paikan päällä.

Hevosjalostusliiton hallitus pitää erityisen tärkeänä saada alueen hevosihmiset ainakin kerran talvessa yhteen iloisen ja eloisan ravitapahtuman merkeissä. Kesällä katsomot pullistelevat sitten Heinolassa, Joutsassa, Jämsässä, Kausalassa, Orimattilassa ja tietenkin Jokimaalla Suur-Hollola -viikonvaihteena.
Joulun alla on erityisen tärkeää olla kiltti ja uutena vuonna tehdään lupauksia. Tehdäänkö kaikki lupaus, ollaan kilttejä ja käydään tästä lähtien entistä useammin raviradoilla nauttimassa raviurheilusta ja ystäviemme seurasta.

Tervetuloa Jokimaalle nauttimaan illan ohjelmasta ja toisistanne!


Antti Karhila
Puheenjohtaja
Etelä-Suomen Hevosjalostusliitto

 

Perjantaina 29.11. ESHJL-pikkujoulut. Sisäänpääsy ravintolaan ainoastaan illalliskortilla á 40,-

Vihersalaatti (G,L)

Sienisalaatti (G,L)

Rosolli (G,L)

Savulohi+kermaviilikastike (G,L)

Tilliperuna (G,L)

Porkkanalaatikko (G,L)

Lanttulaatikko (G,L)

Makkarasekoitus (G,L)

Kinkkua (G,L)

pipari, kahvi+tee

Facebook Twitter WhatsApp