Jokimaalla ravataan torstaina 12.12. klo 18

Jännitystä pukinkonttiin

Raviliiga Pelicansin tie on toistaiseksi ollut täynnä ylä- ja alamäkiä. Projektiin alun perin hankittu Stonecapes Sylvie aka Sylvi kärsi valitettavan loukkaantumisen heti alkutaipaleella ja tamman kilpailu-ura oli paketissa ennen kuin ehti kunnolla alkamaan.

Tilalle hankittu Piece of Glory on ehtinyt jo voittamaan ja tuntuu että Irman kanssa liigalaisilla on vielä monta ilonhetkeä edessä, siksi lupaavia otteita tamma on esittänyt. Kauppa liigaosakkeiden ympärillä on kiihtynyt sitä mukaa kuin tamma on lahjakkuuttaan kilparadoilla esitellyt. Turun kasvattajakruunun mainingeissa uusia omistajia kimppaan liittyi reilusti yli sata.

Raviliigan taivalta on jäljellä reilu vuosi ja vielä mahtuu kimppaan mukaan. Tämä vuoden mittainen ”jännityspaketti” on mitä mainioin joululahja henkilölle jolle tavaran ostaminen on vaikeaa. Torstain raveissa liigaosuudet ovat myynnissä alakerran infopisteellä. Irma on myös näytillä ravien aikana, joten sikaa säkissä ei tässä tarvitse ostaa. Kaupan on elämyksiä, jännitystä ja yhteisöllisyyttä eli juuri niitä elementtejä joita raviurheilu parhaimmillaan tarjoaa.

Jokimaan vuoden 2020 kausikortit ovat saapuneet ja nämäkin löytyvät myynnistä torstaina Toto-hallista sekä ravintolakatsomosta. Tälle vuodelle on tämän illan jälkeen tarjolla vielä kaksi ravipäivää, torstaina 19.12. sekä maanantaina 30.12. Mukavaa joulun odotusta!

Tervetuloa Jokimaalle,

Tomi Himanka

Facebook Twitter WhatsApp