Ravit torstaina 19.12. klo 18

Kinkkuarvonta


Tontut hiippailevat nurkissa ja joulu lähestyy kovaa vauhtia. Torstainen ravi-ilta tarjoaa oivan mahdollisuuden paeta kiirettä hetkeksi ja kuka tietää vaikka radalta mukaan tarttuisi muhkea joulukinkku. Kinkkuja arvotaan torstaina puolen kymmentä kappaletta ja onnekkaat poimitaan siitä porukasta joka osaa veikata oikein seitsemännen lähdön voittajan. Paha pähkinä purtavaksi, siksi haastavalta pelikohteelta tuo kyseinen lähtö näyttää kun peräti yhdeksällä osallistujista on ns. tikku taulussa. Voittajien nimet kuulutellaan kahdeksannen lähdön jälkeen ja kinkut ovat noudettavissa 5. krs keittiöltä.


Jokimaan lounasravintola sulkee ovensa opiskelijoiden joululoman ajaksi 20.12.-6.1. Lounastoiminta avautuu uusituissa tiloissa heti loppiaisen jälkeen tiistaina 7.1. Uusitut tilat mahdollistavat myös valikoiman laajentamisen lounastoiminnassa ja kotiruokalounaan rinnalle on tulossa uusia mielenkiintoisia juttuja!

Tämän illan raveissa juhlistetaan pyöreitä täyttävää Jouko Virtalaa joka tunnetaan paitsi menestyvänä yrittäjänä ja hevosmiehenä, myös erittäin aktiivisena järjestötoimijana. Vuosien varrella Jouko on vaikuttanut raviradan hallituksessa, jalostusliiton puheenjohtajana sekä hallituksen jäsenenä omistajajärjestöissä. Isot onnittelut Joukolle ja mukavaa sekä rauhallista joulun aikaa koko hevosväelle!

Tervetuloa Jokimaalle,

Tomi Himanka

Facebook Twitter WhatsApp