Tule lauantaina Jokimaalle - voit voittaa matkan Elitloppetiin!

Uusi vuosi tuo raikkaita tuulia Jokimaalle! Katsomorakennuksen 3. kerroksen lounasravintola on kokonaan uudistunut ja palvelee nyt asiakkaita myös ravien aikana. Tervetuloa avajaisiin lauantaina 11. tammikuuta!

Kahviotuotteiden ohella menu tarjoaa uusia ja herkullisia makuelämyksiä. Hampurilaisannosten ”kinginä” on Jokimaa burger tuhdilla 200 gramman naudan täyslihapihvillä. Maukkaita vaihtoehtoja nälän selättämiseen tarjoavat lisäksi Dippitwist- ja Hot Wings- ja Fish and Chips -annokset sekä snacksit. Valikoimaan kuuluvat myös kahviotuotteet.

Lauantain avajaisten kunniaksi yleisön kesken arvotaan Jyväskylän Ravipalvelun lahjoittama yhden hengen matka Solvallan Elitloppetiin 29.—1.6.2020! Arvontalipukkeen (1 kpl/asiakas) saa pääsisäänkäynnin lipunmyynnistä raveihin saavuttaessa ja juhlallinen arvonta tapahtuu 3. kerroksen kahvila-ravintolassa iltapäivän 8. lähdön jälkeen (noin klo 16.40).

Tule tutustumaan Jokimaan ravintolapalvelujen uuteen ilmeeseen ja voit päästä kokemaan upeita ravielämyksiä Solvallan ravipyhätössä!

Facebook Twitter WhatsApp