Jokimaalla Magic Monday ma 27.1. klo 18

Magic Monday

Jokimaan reipastahtinen talvikausi jatkuu maanantai-illan Magic Monday raveilla. Ratapari tähän konseptiin on vaihtunut viime vuodesta ja tänä vuonna Lahden kanssa saksailee Joensuun Linnunlahti.

TV-tuotteena mainiosti toimiva Magic Monday on hakenut uomiaan radoilla, eikä toimivinta mallia ole ainakaan joka paikassa vielä löytynyt. Täällä Lahdessa tuleva maanantai järjestetään kokeiluluontoisesti siten, että avoinna on ainoastaan uusittu kolmannen kerroksen kahvila-ravintola. Tällä mallilla haetaan tapahtumaan tiiviimpää tunnelmaa ja parempaa katsojakokemusta. Kolmannen kerroksen tilassa on tarjolla hyvät fasiliteetit myös kumppaniradan lähtöjen seuraamiseen ja tarjolla on uusittu ruokalista kaikkine herkkuineen. Magic Monday tapahtumaan on viime vuoden tapaan yleisöllä vapaa pääsy.

Kaviouralla maanantai tarjoilee tasokasta sporttia moneen makuun. Kylmäveristen kovimmassa ryhmässä kotiradan kuningatarkilpaan viime kesänä osallistunut Poikolan Neito saa vastaansa voittoputkessa kilpailevan Vuvuzelan sekä suoraan tauolta vahvalla kirillä aloittaneen Eetin.

Tapio Mäki-Tulokkaan talli on avannut vuoden hurjilla ”statseilla” ja maanantaina hänen suojateistaan radalla nähdään paluuta huipulle tekevä aikansa kriteriumkolmonen Mr Big Star. Menestys ei maanantaina irtoa helpolla, sillä vastassa ovat mm. One Break Broline sekä Sahara Sandstorm.

Tervetuloa Jokimaalle,

Tomi Himanka

Facebook Twitter WhatsApp