Ravit torstaina 6.2. klo 18

Kohti Suur-Hollolaa

Päivän pidetessä tulevan suven suurtapahtumat alkavat vilahdella raviväen ajatuksissa. Suur-Hollola palaa Kunkkarivuoden jälkeen normaaliin formaattiin kolmipäiväiseksi. Perjantaina aloitellaan Lahti Ascot tapahtumalla, lauantaina ovat vuorossa lämminveristen välierät sekä uudella paikalla ajettava kylmäveristen finaali ja sunnuntaina tapahtuman huipentavat ikäluokkalähdöt sekä lämminveristen finaali.

Urheilun suola on spekulointi ja jälkipelit. Kukaan ei tiedä mitkä hevoset ovat tikissä ja terveinä heinäkuun alussa, mutta kaiken natsatessa tarjolla saattaa olla tasoltaan levein Suur-Hollola miesmuistiin, siksi kovia ykkössarjalaisia maassamme tällä hetkellä on. Heitetään näin helmikuun alkuun finaaliin vaikkapa seuraavat 12 hevosta: Hachiko De Veluwe, Atupem, Lexus Dream, Cameron Evo, Next Direction, Elian Web, Stonecapes Queila, Lewis Ale, Whole Lotta Love, Bosses Lady, Stoneisle Ocean ja Big Headache. Luvassa on taatusti huima kisa ja edellä mainitulla listalla tullaan varmasti näkemään muutama yllättävä jokerikortti.

Suur-Hollolan 2020 ajetaan 3.-5.7. ja lipunmyynti avautuu ystävänpäivänä 14.2. Päivämäärät kannattaa kirjoittaa jo nyt isolla kalenteriin sillä tarjolla on sitä Parasta Suomalaista Raviurheilua.

Tervetuloa Jokimaalle,

Tomi Himanka

Facebook Twitter WhatsApp