Kavioliiga Grand Prix la 29.2. klo 14

Lauantaina on aika lähteä radalle, sillä raviurheilun talvikausi huipentuu Jokimaalla upeisiin Kavioliiga Grand Prix –lähtöihin. Molemmille roduille on tarjolla finaalit peräti 20 000 euron ykköspalkinnolla ja mukana ovat kaikki talvikauden menestyjät. Lauantain urheilullinen taso ei rajoitu pelkästään finaalilähtöihin, sillä myös oheislähdöt ovat tasoltaan timanttia. Tarjolla on urheilun juhlaa ja tiukkoja yleisöön meneviä loppusuoran matseja. Pelipuolelle lisäjännitettä tuo T75-pelissä oleva 75 000 euron ylimääräinen bonus.


Ilmaiset bussikuljetukset radalle ajetaan normaaliin lauantaityyliin Marolankadulta ja katsomotiloista palvelevat uusittu 3. krs kahvio sekä tietenkin jo lähes täyteen buukattu ravintola Hippodrom.

Jokimaan nettisivujen kaupan kautta on myynnissä rajoitettu erä ruokailuun ja sisäänpääsyyn oikeuttavia paketteja erikoishintaan. Nämä Kavioliiga Grand Prix- paketit ovat käytössä nimenomaan uusitussa kahviossa. Ravintola Hippodromissa tarjoillaan lauantaina buffet-ruokailu ja paikkoja voi varailla toimiston numerosta 020 – 785 6440 tai spostilla pia.tanninen@jokimaanravit.fi

Tervetuloa Jokimaalle,


Tomi Himanka

Facebook Twitter WhatsApp