Jokimaan vt. toimitusjohtajaksi Pertti Immonen

 

Lahden Hevosystäväinseura ry:n hallitus on valinnut Jokimaan raviradan vt. toimitusjohtajaksi Pertti Immosen, 56. Immonen on aiemmin toiminut muun muassa Seinäjoen raviradan toiminnanjohtajana. Hän luotsaa Jokimaata toistaiseksi syksyyn asti.

LHYS ry haki vakituista toimitusjohtajaa Tomi Himangan siirtyessä Suomen Hippoksen markkinointi- ja kehityspäälliköksi, mutta koronavirustilanne muutti suunnitelmia.
”Hakuprosessi lähti käyntiin hyvin, mutta raviurheilun ja maailman tilanne muuttui koronaviruksen takia radikaalisti kesken prosessin. Kokoontumisten rajoitukset tekivät valinnasta jo teknisestikin erittäin hankalaa”, Lahden Hevosystäväinseuran hallituksen puheenjohtaja Pekka Kairtamo kertoo.
”Lopputulokseen olemme kuitenkin tyytyväisiä. Pertti Immonen on kokenut toimija, joka pystyy johtamaan Jokimaan ravirataa tämän poikkeuksellisen kesän läpi. Varsinaisen toimitusjohtajan hakuprosessi jatkuu myöhemmin.”


Pertti Immonen on iloinen Jokimaalta saamastaan haasteesta.


”Tehtävätarjous tuli hieman yllättäen, mutta pitkään ei tarvinnut harkita, koska toiminta Jokimaalla on ollut mallikasta ja dynaamista. Sitä on hieno päästä kokemaan. Jokimaa on luonut ajan saatossa suomalaiseen raviurheiluun hienon brändin, jota kannattaa vaalia kaiken tavoin”, Immonen kiittää.
”Meillä on yhteiskunnassa ja hevostaloudessa tällä hetkellä poikkeukselliset ajat. Emme voi varmasti tietää, miltä maailma näyttää koronan jälkeen. Hyvällä yhteishengellä ja tahdolla nousemme kuitenkin jälleen jaloillemme.”
Pertti Immonen aloittaa tehtävässä 1.4.2020. Jokimaa on alueen hevostoimijoiden vireä valmennus- ja harjoitusrata, jossa toiminta ei pysähdy, vaikka kilpailutoiminta on Suomessa koronaviruksen takia keskeytetty. Valmisteluja vaatii myös Jokimaan kesän suurin tapahtuma, kolmipäiväinen Suur-Hollola-viikonloppu 3.-5.7., vaikka siihen luonnollisesti kohdistuu tällä hetkellä jonkin verran epävarmuutta koronan takia.

Lisätietoja:
Pertti Immonen, vt. toimitusjohtaja
0400-931565 / immonen.pt@gmail.com
Pekka Kairtamo, puheenjohtaja
044-3868221 / pekka.kairtamo@isku.fi

Facebook Twitter WhatsApp