Median akkreditointi Suur-Hollola-raveihin

Median edustajia pyydetään akkreditoitumaan Suur-Hollola-ajoihin 3.-5.7. ennakkoon. Näin voimme varmistua alueelle saapuvien ihmisten määrään.

Ravikilpailuihin saapuvia median edustajia pyydetään ilmoittautumaan sähköpostitse Jokimaan Ravikeskukseen, petri.virtanen@jokimaanravit.fi.

Ilmoittautuessa tulee kertoa media, jota toimija edustaa, sekä se, haluaako työskennellä tallialueella vai yleisöalueella ja toivooko pääsyä kuvaamaan keskikentälle. Liikkuminen tallialueen ja yleisöalueen välillä ei ole mahdollista.

Ravikilpailuissa on mahdollista tehdä haastatteluita turvaetäisyydet huomioiden. Haastatteluita voidaan tehdä myös puhelimitse ja kilpailijoiden yhteystietoja löytyy mm. Hippoksen Heppa-järjestelmästä. Ravirata ja Hippoksen viestintäosasto auttavat mielellään kilpailijoiden tavoittamisessa.

Valokuvaajien ja tv-kuvaajien saapuminen ravikilpailuihin on akkreditointikäytäntöä noudattaen mahdollista, ja kuvaaminen on sallittua tallialueella sekä maalisuoralla turvaetäisyydet huomioiden. Myös kuvaajien tulee huomioida, että tallialueen ja yleisöalueen välillä liikkuminen ei ole mahdollista. Keskikentällä kuvaaminen on mahdollista joillakin raviradoilla. Keskikenttä kuuluu kilpailu- ja tallialueeseen, eikä sieltä ole kulkua yleisöalueelle.

Lisätiedot media-asioissa:
Petri Virtanen, 040-5864 804

Facebook Twitter WhatsApp