Jokimaan uusi toimitusjohtaja on Niko Solkio

Jokimaan uusi toimitusjohtaja on Niko Solkio

Lahden Hevosystäväinseura ry on valinnut Jokimaan raviradan seuraavaksi toimitusjohtajaksi Hollolasta kotoisin olevan 32-vuotiaan Niko Solkion. Hän aloittaa tehtävässä 1.1.2021.

”Olen todella innoissani ja odotan jo tammikuuta, että pääsen aloittamaan hommat. Minulla on erittäin hyvä tunne Jokimaan ihmisistä ja radan hengestä”, Solkio iloitsee.

Koulutukseltaan Solkio on lentäjä ja lennonopettaja. Hän on pitkän linjan raviseuraaja ja kokemusta löytyy myös hevosenomistamisesta. Jokimaa onkin hänelle valmiiksi tuttu ympäristö.

”Olen alkujaan hollolalainen kaveri ja olen Jokimaalla viettänyt aikaa pienestä pojasta asti”, Solkio kertoo. ”Kun näin Jokimaan toimitusjohtajahaun avautuneen, kuulosti se niin mielenkiintoiselta projektilta ja tuntui itselleni sopivalta, että olin lähes pakotettu hakemaan paikkaa.”

Lahden Hevosystäväinseuran puheenjohtaja Pekka Kairtamo on tyytyväinen rekrytointiprosessin tulokseen. Jokimaalle haettiin toimitusjohtajaa jo keväällä edellisen johtajan Tomi Himangan siirryttyä Suomen Hippoksen markkinointi- ja kehityspäälliköksi. Keväinen rekrytointiprosessi jouduttiin kuitenkin keskeyttämään koronapandemian vuoksi ja Pertti Immonen valittiin hoitamaan vt. toimitusjohtajan virkaa väliaikaisesti.

”Olemme todella tyytyväisiä, että saimme rekrytoinnin vietyä nyt läpi ja löysimme mielestämme sopivan toimitusjohtajan. Tällä hakukierroksella hakijoita oli reilusti yli 40 ja joukossa oli useita sopivan oloisia ihmisiä”, Pekka Kairtamo toteaa. ”Keväällä tilanne meni vaikeaksi rajoitusten takia ja jouduimme keskeyttämään hakuprosessin. Nyt kuitenkin tuntuu, että ratkaisu oli oikea ja olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä. Kiitokset myös Pertille tehtävän hyvästä hoidosta.”

Jokimaan ravi- ja tapahtumakeskuksessa järjestetään vuosittain noin 30 ravitapahtumaa, joiden kruununjalokivenä on yli 10 000 katsojaa paikan päälle keräävä Suur-Hollola-viikonloppu. Jokimaa toimii myös useiden muiden tapahtumien näyttämönä.

Lisätietoja:

Niko Solkio / p. 040-5187 270 / niko.solkio@outlook.com

Puheenjohtaja Pekka Kairtamo / p. 044-3868 221 / pekka.kairtamo@isku.com

Facebook Twitter WhatsApp