Jokimaan kaikki joulukuun ravit ajetaan ilman yleisöä

Koronaviruspandemian takia Lahden Hevosystäväinseura ry:n johtokunta on päättänyt, että kaikki joulukuun ravit Jokimaalla ajetaan ilman yleisöä viruksen leviämisen estämiseksi. Päätös koskettaa kolmea ravipäivää: 3., 17. ja 28. joulukuuta. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä linjasi viikko sitten keskiviikkona Lahden alueen olevan koronapandemian leviämisvaiheessa.


”Toistaiseksi alueen yleiset rajoitukset koskevat vain alkukuun raveja, mutta tilannetta ennakoidaksemme päätimme rajoittaa yleisön pääsyä raveihin koko joulukuun ajaksi. Tiukilla turvatoimilla Jokimaa haluaa osaltaan varmistaa ravien jatkumisen myös poikkeusaikoina”, vt. toimitusjohtaja Pertti Immonen linjaa.

Paikalle tulevia kilpailijoita ja toimihenkilöitä pyydetään huomioimaan koronaohjeet, käyttämään maskia sisätiloissa, huolehtimaan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.

Varikkoalueelle pääsevät ravien aikana vain kilpailujen kannalta välttämättömät henkilöt: valmentaja, hoitaja, autonkuljettaja, ohjastaja ja radan toimihenkilöt sekä etukäteen akkreditoituneet median edustajat. Esimerkiksi hevosten omistajia ei valitettavasti voida päästää varikolle.

”Koronatilanteen niin salliessa meillä on vahva tahtotila avata yleisöportit seuraavan kerran tammikuun 75-raveihin lauantaina 9.1.2021”, Immonen vakuuttaa.

 

Facebook Twitter WhatsApp