Iikka Nurmonen Jokimaan Champion

Jokimaalla valmennustallia pitävä Iikka Nurmonen voitti kotiradan ohjastajaliigan. Viime vuonna valmentajaliigan voittaneelle Nurmoselle ohjastajaliigan ykkössija oli ensimmäinen. Nurmonen ohjasti Jokimaalla vuoden aikana 25 voittoa. Ford Store Racing Champion-kisan voittaja saa palkinnoksi kolmen kuukauden käyttöoikeuden tuliterään Ford Kuga Plug In-Hybrid autoon.

- Hyvät fiilikset liigavoitosta. Vuosi meni kaiken kaikkiaan mukavasti. Omat pärjäsivät ja sain ajaa hyviä laina-ajokkeja, Nurmonen iloitsee.

Kotiradan kohokohdat osuivat suurkilpailuihin.

- Suur-Hollola-ajon välierävoitto oman tallin Better Bossilla oli mahtava juttu. Harmi vain että välieräämme tuli kurakeli ja hitaimman voittoajan takia pääsimme valitsemaan finaalin lähtöradan viimeisenä. Sisäradan lähtöpaikalta olisimme olleet finaalissa vähintään toinen, mutta nyt saimme kiritilaa liian myöhään. Toivottavasti jatkossa välierävoittajista arvotaan se, kuka pääsee valitsemaan radan ensimmäisenä. Vuoden muita kohokohtia Jokimaalla olivat SHKL:n Hevosenomistajapokaalin voitto Zolamanilla ja Jokimaa Tekee Tähtiä-kisan voitto Skyfall Shinella.

Loppuun Nurmonen lähettää terveiset ravien ystäville.

- Ensi kaudella on jännä nähdä nousevatko oman tallini Better Boss ja Amazing Warrior kotimaan kansainvälisiin lähtöihin. Better Bossilla on Suur-Hollolassa tietysti revanssin paikka. Yleisö tekee suurtapahtumat ja toivottavasti ensi vuonna päästään nauttimaan niistä sankoin joukoin.

 

 

Kuva: Iita-Maria Ahtiainen

Facebook Twitter WhatsApp