Uusi vuosi ja uudistuva Jokimaa

Uusi vuosi ja uudistuva Jokimaa

Uusi vuosi on tuonut uuden ilmeen Jokimaalle kuten tarkkasilmäisimmät ovat ehkä jo huomanneetkin. Jokimaan brändi on vahva ja sama logo on luonut tunnettavuutta ravikeskukselle jo 2000-luvun alkupuolelta lähtien. Jokimaan ravikeskuksen tavoitteena on tulevaisuudessa olla monipuolinen tapahtumakeskus ja brändiuudistuksella on pyritty raikastamaan ja uudistamaan ilmettä.

Uusi visuaalinen ilme

Jokimaan uuden visuaalisen ilmeen on toteuttanut lahtelainen mainostoimisto Ampersand. Uusi ilme yhdistää hienosti sekä vanhaa että uutta, ja logossa säilyy tuttu hevoshahmo, jonka ulkonäköä on modernisoitu. Vanhan logon vastakkaisten hevoshahmojen sijaan logossa on vain yksi hevonen symboloimassa voittajaa. Shakkinappulan hevosta muistuttava hahmo seisoo tukevasti jalustallaan, jossa voi nähdä viittauksia palkintokorokkeeseen. Hevossymbolissa voi myös nähdä yhtymän shakkipelin ratsuun ja sen voimaan, joka strategisesti oikein käytettynä onnistuu yllättämään vastustajansa. Logo yhdistääkin siten hienosti raviurheiluun keskeisesti liittyviä elementtejä.

Uusiutuva Jokimaa on toki muutakin kuin uusi ilme, joka otetaan vaiheittain käyttöön. Jokimaan uusitut verkkosivut tullaan julkaisemaan alkuvuoden aikana ja raviradalla näkyviä elementtejä päivitetään vähitellen. Uudet liput liehuvat salossa jo huomenna lauantaina ravipäivän kunniaksi.

Mitä uusi vuosi tuo tullessaan Jokimaalle?

On selvää, että maailma muuttuu koko ajan ja myös raviratojen tulee vastata muutokseen. Tällä hetkellä ovet yleisölle raveihin ovat valitettavasti taas suljetut vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Korona on tuonut mukanaan uusia haasteita, eikä yleisön saaminen raveihin ole helppoa tai yksinkertaista sittenkään, kun pandemia ja yleisörajoitukset ovat ohi. Töitä tarvitaan, jotta ravien suosio säilyy ja tapahtumat ovat niin kiinnostavia, että raveihin tullaan taas paikan päälle, kun se jälleen on sallittua. Ravien ohella Jokimaa tarjoaa loistavat puitteet myös monenlaiseen muuhun toimintaan ja tapahtumiin. Tätä mahdollisuutta tulemme markkinoimaan jatkossa yhä enemmän ja pyrimme tekemään Jokimaasta vetovoimaisen tapahtumakeskuksen.

Ravien ravintolatoiminta uudistuu

Jokimaan ravintolatoimintaa tullaan uudistamaan ja ravintolapalveluissa keskiössä ovat maistuva ja vaihtuva menu, hyvä palvelu ja paikalliset raaka-aineet. Uudistettu ravintolatoiminta on käynnistetty ja tulevan vuoden aikana tullaan tarjoamaan useita erilaisia teemoja. Viimevuotisen suuren suosion saaneen amerikkalaisen teemaillan lisäksi tullaan tutustumaan myös muiden maiden ruokakulttuuriin. Suosittelen siis tulemaan paikan päälle herkuttelemaan heti, kun voimme taas avata ovet yleisölle!

Nuorisotoimintaa kehitetään ja laajennetaan

Uudenlaista toimintaa ja erityisesti lapsia ja nuoria alueelle on tuonut Jokimaalla jo muutaman vuoden toiminut Ratsastuskoulu Amorette. Yhteistyössä Amoretten kanssa Jokimaalla on järjestetty viime vuodesta alkaen poniravikerhoa, joka tarjoaa lapsille ja nuorille oivan mahdollisuuden tutustua poneihin ja poniraviurheiluun. Nuorisotoimintaa tullaan jatkossa kehittämään ja laajentamaan entisestään ja ponilähtöjä pyritään tänä vuonna ajamaan jokaisten ravien yhteydessä.

Menestyksekästä ravivuotta 2022! Nähdään Jokimaalla!

Niko Solkio

 

Suur-Hollola-ajot ravataan 1.7.- 3.7.2022.

 

 

Facebook Twitter WhatsApp